Zelfvertrouwen4 minuten

Rijk, mooi en beroemd: de meest populaire celebs.. maar nog altijd single

Rijk, mooi en beroemd: de meest populaire celebs.. maar nog altijd single

Mooi of op z’n minst aantrekkelijk, belachelijk rijk en beroemd, maar in de liefde gaat het iets minder voor de wind. De volgende celebs hebben avontuurtjes en flirts, mislukte huwelijken en scheidingen meegemaakt en krijgen langzaam maar zeker de status ‘eeuwig vrijgezel’. Wij kunnen leren van hun fouten.

Jennifer Aniston: wantrouwend de toekomst tegemoet.
Sinds zij en Brad Pitt uit elkaar gingen, en dat is alweer een tijdje geleden, is Jennifer het symbool geworden van de single dertiger. Soms één bonk zelfvertrouwen en stralend op de rode loper. Een andere keer ziet ze het allemaal niet meer zitten en baalt ze dat ze alleen is. Ze heeft heel wat tijd nodig gehad om over haar mislukte huwelijk heen te komen, maar ze blijft geloven in de ware. Een in het verleden opgelopen liefdestrauma dat haar mogelijk zal blijven achtervolgen, is dat de ex-Friends-ster wantrouwig en achterdochtig is geworden en zich niet meer zo gemakkelijk in de armen van een man zal storten.

George Clooney: bindingsangst to the max
Misschien wel de meest begeerde vrijgezel van de planeet. En toch kan niemand hem blijkbaar volledig veroveren. De man die miljoenen harten sneller doet slaan, is opnieuw single sinds zijn recente scheiding van de mannequin Elisabetta Canalis. De reden blijft vaag, maar de acteur, die al eerder in en uit het huwelijksbootje is gestapt, is niet echt het type om het achteraf nog eens te proberen. Vermoedelijk uit angst voor een nieuwe mislukking. Same old, same old.

Renée Zellweger: koude kikker
Eerst op zoek naar de ware, eeuwige liefde, maar na haar bliksemhuwelijk heeft ze de strijdlust verloren. ‘Bridget Jones’ is genezen van de ware liefde en gelooft er niet meer in. Overal roept ze dat ze liever in het gezelschap is van vrienden dan van welke man dan ook. Weer een slachtoffer van de liefde, gebrandmerkt door haar scheiding. In plaats van er lering uit te trekken en een andere insteek te proberen, verschuilt ze zich in haar slachtofferuitrusting.
Leonardo DiCaprio: de Peter Pan van Hollywood
Vaak gezien met aan zijn arm de mooiste vrouwen ter wereld. Gisele Bündchen en Bar Refaeli, om er maar een paar te noemen. Maar de Titanic-held lijkt ook een ster te zijn in het om zeep helpen van zijn liefdesrelaties. Bang om zich te binden, niet in staat zich vast te leggen, iemand die niet volwassen lijkt te willen worden. Het is zelfs zo erg dat hij flirt met een heel jong blondje van Gossip Girl, Blake Lively. Leo blijft waarschijnlijk forever teenager.

Sharon Stone: sexy mama
Sekssymbool over de hele wereld, mannenverslindster met een ellenlange en indrukwekkende lijst van veroveringen. Maar toch blijft de actrice een eenzaam en mensenschuw type. Na drie scheidingen en talloze teleurstellingen in de liefde zijn de enige mannen in haar leven haar drie adoptiezonen Roan, Laird en Quinn. Althans, op dit moment…

Hugh Grant: eeuwige schuinsmarcheerder
Na een lange liefdesgeschiedenis met Elizabeth Hurley is de acteur tegenwoordig al een lange tijd één van de beroemdste vrijgezellen. De mislukkingen in zijn liefdesleven en zijn reputatie heeft hij vooral te danken aan zijn telkens terugkerende ‘uitstapjes’. Vreemdgaan of vrouwen versieren lijkt zijn verslaving. Nooit getrouwd en gedraagt zich nog steeds als een jonge god, ondanks zijn bijna Abraham-status.

Jude Law: een fantastische kinderoppas
Na zijn scheiding van Sadie Frost, de moeder van zijn kinderen, heeft Jude een lange, bewogen én veel beschreven liefdesgeschiedenis gehad met Sienna Miller. Daarna heeft hij heel wat vrouwen het hoofd op hol gebracht en heeft hij daarmee heel wat mannen kwaad gemaakt. Toch lijkt hij nog nooit zijn perfecte ‘wederhelft’ gevonden te hebben. Je vriendin bedriegen met de kinderoppas helpt niet, ook niet als je de mooiste man van de wereld bent.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven