Zelfvertrouwen2 minuten

Mannen en uiterlijke verzorging

Mannen en uiterlijke verzorging

Voor heel veel vrouwen is een goed verzorgd uiterlijk van een man een pluspunt. Dus voordat je als single man begint met daten, is dit wel iets waar je rekening mee moet houden. Verzorg jezelf goed, maar probeer er desondanks wel mannelijk uit te blijven zien. Hieronder onze tips.

Huidverzorging
Voor mannen bestaan er heel veel producten voor een goede huidverzorging, dus gebruik om de paar dagen bijvoorbeeld een goeie facewash en scrub. Hierdoor gaat je huid er ook veel gezonder uitzien. Zorg ook voor een verzachtende behandeling na het scheren. Spoel je gezicht met warm water en daarna met koud water en gebruik geen producten waar alcohol in zit. Voed je huid vervolgens goed. Aftershave is te verkrijgen in crème, gel of balsem en kies bij voorkeur voor een aftershave zonder parfum. Sommige producten zijn antirimpel en antiwallen, dus je hebt wat dat betreft een ruime keus. Kies dus het product dat het beste bij jouw past.

Tip: Vrouwen vallen niet altijd voor een gezicht dat net geschoren is. Met een goed onderhouden baard van 3 dagen laat je juist jouw mannelijke kant zien.

Bezoek de kapper
Probeer daar ook eens ander kapsel en vraag de kapper om de laatste trends op dit gebied. Het moet natuurlijk wel bij je passen, maar doe eens gek en probeer wat anders. Vaak doet een wax of gel in je haar ook wonderen.

Zorg voor een goede kledingkeuze
Vrouwen houden nu eenmaal van mannen met stijl. Het is dus belangrijk dat je een beetje de mode in de gaten houd. Het beste is dat je kiest voor moderne casual kleding waar je lang plezier van kunt hebben en voor meerdere gelegenheden gebruikt kan worden. Om een beetje op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste modetrends is het geen slecht idee om een abonnement te nemen op een mannen-lifestyleblad.

Bezoek wat vaker de sportschool
Je hoeft geen supersportlijf te hebben om vrouwen op je te laten vallen, maar wanneer je elke week een aantal dagen aan fitness doet, dan ga zeker een stuk lekkerder in je vel zitten en wanneer je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit. Sporten is tevens een perfecte manier om nieuwe leuke singles te ontmoeten. Bewegen dus!
Succes!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven