Tips4 minuten

Versier elke man hoe hij versierd wil worden!

Versier elke man hoe hij versierd wil worden!

Net als jij en jouw vriendinnen heeft ook elke man zo zijn voorkeuren. Afhankelijk van de man die jij wilt  ‘veroveren’, heb je per type een andere tactiek nodig. Lees over de verleider, de sportman en andere types en dé manier om jouw gewenste type voor je te winnen!

De verleider
Het type ‘verleider’ is continu bezig met verleiden. De titel ‘charmeur’ zou hem ook goed staan. Hij charmeert en de vrouw wordt gecharmeerd, niet andersom. Een verleidende vrouw is niet zijn cup of tea. Als hij zijn prooi te snel geregeld heeft of het ging hem te makkelijk af, dan zal hij snel op haar uitgekeken zijn.
Laat hem dus lekker zijn ding doen en laat die touwtjes vooral in zijn handen liggen. Geef hem de kans om je vol overgave te verleiden, geef je niet te snel gewonnen en hij wordt gegarandeerd gek van verlangen.

De carrièreman
Het type man dat vooral bezig is met zijn werk en die in eerste instantie vooral tot over z’n oren in het werk zit en minder snel tot over z’n oren verliefd wordt. Deze man flirt wel, maar is in beginsel niet meteen op zoek naar meer.
Verwacht van deze carrièretijger niet dat hij zijn agenda direct leeg maakt voor je. Toon je medewerking en flexibiliteit en gebruik alle mogelijke manieren om met hem in contact te blijven. En angezien hij vermoedelijk bovenop z’n e-mail en telefoon zit, zijn dat er veel. Maar houd het binnen de perken, overdaad schaadt in dit geval.

De vader
Heb je een man op het oog die al kinderen heeft? Probeer dan nooit belangrijker te worden dan zijn kroost. Zijn kids zijn voor hem alles. Probeer dus geen obstakel te worden. De beste manier is om de harten van zijn kinderen te stelen. 90% heb je dan al in the pocket.

De sportman
Ben je zelf ook sportief? Kat in het bakkie. Samen sporten is het antwoord.
Ben je een tikkeltje minder sportief? Laat dan in ieder geval zien dat jij zijn fanatisme bewondert en respecteert, maar doe niet net alsof jij ook graag marathons loopt als dit niet zo is. Op een minder mooie dag komt hij hier achter. Je kunt natuurlijk wel vragen om een ‘lesje’. De meeste mensen vinden het leuk om een ander enthousiast te maken of je iets te leren waar hij goed in is. Zijn ego strelen kan nooit kwaad.

Het verlegen type
Hij stond niet echt vooraan toen het lef werd uitgedeeld en is geen spraakwaterval. Je kunt de oren van zijn kop kletsen, maar vermoedelijk zal hij nooit het initiatief nemen om een stapje verder te gaan. De eerste aanraking en zoen zullen dan ook van jouw kant moeten komen. Pak die touwtjes stevig vast, stel hem op zijn gemak en geef hem vertrouwen. En dan zoen je hem!

De jongere man
Jij en hij schelen een paar jaartjes en wel zo dat jij de oudste bent? Verjong jezelf niet door je jonger voor te doen dan je bent, maar schaak hem juist door die ervaren, sterke vrouw te zijn die hem nog veel kan leren. Het gezegde “op een oude fiets moet je het leren” is misschien wat plastisch, maar maak gebruik van de voordelen van dit leeftijdsverschil!

De oudere man
Is hij ouder dan jij? Dan vindt hij jou waarschijnlijk (onder andere) leuk om je onschuld, je frisheid en je energie. Onderstreep die pluspunten van jonger zijn en probeer niet te doen alsof je ouder bent dan je bent. Schaam je niet voor het leeftijdsverschil, jullie vinden het beide blijkbaar prima en juist leuk.
Elke man heeft zwakke plekken. Bepaalde voorkeuren waardoor ze als een blok voor je vallen. Elke vrouw heeft de gave om die plek te ontdekken, dus go for it!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven