‘Laten we dansen, mijn liefde, dansen aan zee..’. Een van de mooiste Nederlandse liedjes aller tijden beschreef Zeeland als de provincie van de liefde. En dat is zeker niet onterecht. Zeeland is de plek waar je moet zijn voor romantiek. De begroeide duinen, het zeebriesje dat door jullie haren waait en de zon die zakt in de zee.. Met andere woorden, in Zeeland moet je zijn voor de perfecte date.

Kom jij uit Zeeland en/of ben je op zoek naar een date in Zeeland? Dan is het een goed idee om je in te schrijven voor een datingsite. Nederland biedt talloze datingsites, dus het is maar lastig kiezen! Wil je zoveel mogelijk profielen bekijken, dan is het verstandig om je in te schrijven bij een populaire datingsite. Hier heb je tenslotte een ruime keuze aan andere leuke singles!

In Nederland is Lexa de nummer 1 datingsite. De site is overzichtelijk, maakt online dating makkelijk en heeft het hoogste bezoekersaantal. Met andere woorden, de grootste kans op een leuke date! Maak een profiel aan, kies een leuke foto, geef aan dat je op zoek bent naar singles uit Zeeland en het chatten kan beginnen. Heb jij een leuke date gescoord, maar ben je aan het piekeren over het hoe of wat? Wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste plaatsen waar jullie kunnen daten, met als extraatje een paar date-ideeën!

Plaatsen in Zeeland waar je kunt daten

Middelburg
Heb jij een leuke chat gehad met een single uit Zeeland, dan kun je hem/haar misschien wel meenemen op een date in Middelburg! Het centrum van de hoofdstad heeft prachtige bezienswaardigheden, allemaal op loopafstand van elkaar. Er zijn schattige pleintjes, leuke straatjes en knusse cafés. Een perfecte stad om te daten!

Vlissingen
Aan de oevers van de Westerschelde ligt Vlissingen, een prachtige, ruige stad die zich goed uitleent voor een date! Hier kunnen jullie lekker uitwaaien aan de langste zeeboulevard van Nederland. In het midden van de boulevard vind je allemaal gezellige cafeetjes, restaurantjes én hotels, voor als het echt een latertje wordt..

Goes
Goes geeft jou een echt Zeeuws gevoel! De stad, ook wel het winkelhart van Zuid-Beveland genoemd, heeft een knus centrum met een karakteristieke uitstraling. Heb je een date en wil je hem/haar graag meenemen naar Goes, dan zijn zijn genoeg uitgaansgelegenheden waar jullie elkaar wat beter kunnen leren kennen. Willen je liever een echte actieve date, neem hem of haar dan mee naar het stadspark!

Succesverhalen Heb je elkaar ontmoet bij Lexa?
Vertel je verhaal.
Vertel nu

Ideeën voor een leuke date na een chat op een datingsite

Een strandwandeling in Vlissingen
Samen met jouw nieuwe crush een strandwandeling maken is hartstikke romantisch. Met je voetjes in de branding en misschien wel hand in hand.. Dat is pas genieten! Het strand van Vlissingen is hier bij uitstek geschikt voor, omdat jullie kunnen hierna op de boulevard terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder
Nederland is voortdurend in gevecht met het water. Om een watersnoodramp te voorkomen, zijn er Deltawerken gebouwd. Het Deltapark Neeltje Jans ligt aan de voet van de allergrootste stormvloedkering ter wereld. Hier kun je van alles te weten komen over hoe alles in zijn werk gaat. Een leerzame date dus! Als je op deze machtige dam staat of met een rondvaart richting de Deltawerken gaat, kun je de kracht van de zee met je eigen ogen bekijken. Een leuke ervaring die je niet snel zal vergeten. Nu maar hopen dat je die nieuwe crush ook niet snel vergeet..

Wandelen door De Manteling van Walcheren
Een wandeling door De Manteling van Walcheren is heerlijk ontspannen. Het natuurreservaat is uniek door haar bossen, stukken duin, statige lanen en slingerpaadjes. De loofbomen groeien bijna tegen de kust en dit maakt het erg bijzonder. Je zult je ogen uitkijken! Wil jij relaxed daten, dan is een wandeling door de De Manteling van Walcheren altijd een goed idee.

Een ritje met de stroomtrein vanuit Goes
De stroomtrein in Goes is meer dan alleen een treinrit, het is een rijdend museum! De authentieke trein brengt bij iedereen een nostalgisch gevoel. De route loopt van Goes via Kwadendamme naar Hoedekenskerke en weer terug en. Op de stations (en onderweg) zijn er allerlei leuke attracties en bezienswaardigheden. Hoe leuk en origineel is het om te daten in een stroomtrein?