Weekendje weg3 minuten

Zon, zee, zand en… een warm gevoel met een romantische vakantie

Ilkka, 28/08/2019
Zon, zee, zand en... een warm gevoel met een romantische vakantie

Een ding is zeker: vakanties zijn gelukzalig. Er is veel te zeggen voor een heerlijke, romantische vakantie om de dagelijkse sleur te ontvluchten. Dit kan bijvoorbeeld met je huidige liefde om de passie wakker te schudden of met een romantische vakantieliefde ontmoet op plaats van bestemming. Single of niet: vakanties kunnen wonderen doen voor je liefdesleven.
Geen wekker
De geweldige bijkomstigheid van vakantie is het feit dat je ’s ochtends niet gestoord wordt door de wekker met het doel om naar je werk te gaan. In plaats daarvan kan er gekozen worden voor uitslapen met je geliefde naast je. Het is geen uitzondering voor eega’s om de gehele vakantie door te brengen in bed waarbij een zeer geliefde hobby uitgeoefend wordt (er worden geen prijzen gegeven voor het raden van deze hobby).
Geen zorgen
Vakanties zijn er om de zorgen even achter je te laten en te relaxen. Hoe kan dat beter dan met plezier en romantiek? Let er dus goed op dat je je zorgen thuis laat en stel je in op plezier en romantiek. Laat die belastende bagage achter je als je de deur uit stapt!
Excursies
Een vakantie kan een mooie kans zijn om samen nieuwe ervaringen op te doen. Diepzeeduiken, bergbeklimmen, skiën en andere culturele excursies zijn uitstapjes die ervoor kunnen zorgen dat de liefde weer opbloeit. Als single kunnen excursies lucratieve kansen zijn om de (vakantie)liefde van je leven te ontmoeten.
Het strand
Het rondhangen op het strand is naast de excursies een prima manier om de vakantie door te brengen. Het strand is niet alleen dé plek om bij te komen en je lijf bij te kleuren, maar ook de plek bij uitstek om je potentiële vakantieliefde in zwemkleding te spotten.
Smeren, smeren en nog eens smeren
Zonnebrandcrème is op de meeste vakanties noodzakelijk en welk excuus heb je nog meer nodig om aan je partner te zitten? Onthoud dat het insmeren meerdere malen per dag moet gebeuren en dat er geen stukjes worden overgeslagen. Voor het beste resultaat moet de zonnebrand goed ingemasseerd worden.
Nat worden
Als je op vakantie gaat en een duik neemt in de zee of het zwembad, wees dan niet verrast als je hart wat sneller gaat kloppen bij het zien van je partner in de golven. Voor de meeste mensen heeft een ‘wet look’ een magnetische aantrekkingskracht, dus zorg ervoor dat je samen een dipje neemt in het heerlijke koele water van de zee of het zwembad.
Eten
Tijdens vakanties dineer je op nieuwe locaties en nieuwe plekjes. De ambiance op deze locaties is ideaal voor romantiek. Het maakt niet uit of je op het strand bij kaarslicht geniet van het eten of bij de open haard in een blokhut, laat de maaltijd het eten van liefde zijn!
Onverdeelde tijd
Wanneer je weg bent van de drukte en sleur van het dagelijks leven, is de onverdeelde tijd die je je partner kunt bieden ideaal om te genieten van elkaar. Vakanties bieden de mogelijkheid om elk moment van de dag bij je partner te zijn. Als vrijgezel biedt de vrije tijd in je vakantie genoeg gelegenheid om op zoek te gaan naar liefde. Haal dus zoveel mogelijk uit je vakantie en wie weet ligt ware liefde verborgen achter de horizon…

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven