Weekendje weg2 minuten

Vijf zonnige bestemmingen voor deze herfst

Vijf zonnige bestemmingen voor deze herfst

De herfst is weer begonnen! In Nederland staat de herfst vaak gelijk aan nat en koud weer, maar dat geldt natuurlijk niet voor de rest van de wereld. Voor wie er deze herfst nog even tussenuit wil knijpen hebben wij vijf zonnige bestemmingen op een rijtje gezet. Bijkomend voordeel: in het laagseizoen is een reisje naar de zon ook nog eens veel goedkoper!

1. Lissabon – Portugal

Veel steden zijn in de zomer stiekem veel te heet om te bezoeken. Lissabon is zo’n stad. In het najaar is de temperatuur echter ideaal om deze mooie stad met haar retro gele trams en duizend jaar oude architectuur te verkennen. Zin in het strand? Met de trein verruil je deze prachtige stad binnen dertig minuten voor zee en zand.

2. Marrakech – Marokko

Heb jij altijd al het betoverende Marrakech willen bezoeken, maar was je bang dat het verzengend heet zou zijn? Reis dan in oktober af naar deze Marokkaanse stad. Verdwaal in de kleine straatjes en steegjes van het oude stadshart, de medina, en vergeet niet de prachtige ‘Jardin Majorelle’ te bezoeken.

3.Ibiza – Spanje

You love to party! Natuurlijk heb jij zin om nog even van de zon te genieten, maar dan wel dansend met een cocktail in je hand. Op Ibiza ben jij op de juiste plaats. In oktober wordt daar namelijk officieel het partyseizoen afgesloten met grote feesten in de bekende clubs. Met je tenen in het zand dans jij hier tot diep in de nacht!

4. Canarische Eilanden – Spanje

Ben jij op zoek naar een idyllische eilandvakantie zonder al die andere toeristen? Reis dan in oktober af naar een van de Canarische Eilanden. Bezoek bijvoorbeeld het vulkanische eiland Lanzarote, dat ook wel het vuureiland wordt genoemd. Of kies voor het wat grotere en drukkere Gran Canaria waar je naast mooie stranden ook een leuk uitgaansleven zal vinden. Zoek je meer rust? Dan vind je op het eiland La Palma veel prachtige natuur en leuke relaxte restaurantjes.

5. Bali – Indonesië

Heb jij nog flink wat vakantiedagen over en ben je bereid om iets meer geld aan een ticket uit te geven? Reis dan af naar Bali in Indonesië. Dit bekende tropische eiland is een walhalla voor surfers, avonturiers en zonaanbidders. Hagelwitte zandstranden met palmbomen, tropisch oerwoud en prachtige tempels: Bali heeft het allemaal!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven