Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating in Leiden

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  In het westen van het land vind jij de sleutel voor succes! Wil jij graag leuke mannen of vrouwen ontmoeten waarmee jij een gezellig dagje kunt beleven? Dan is de Sleutelstad de plek voor jou! De stad met de oudste universiteit van Nederland, grachten, monumentale bouwwerken en schattige hofjes staat open voor romantiek en gezelligheid waar veel te beleven valt op het gebied van dating! Weet jij in welke stad jij moet zijn voor de perfecte date? Natuurlijk, Leiden!

  Naast de vele hotspots in Leiden waar jij leuke nieuwe mensen kunt ontmoeten, kun je ook eens een kijkje nemen op een van de datingsites die Nederland te bieden heeft. Wil jij een ruime keuze hebben, kies dan voor een datingsite met een hoog bezoekersaantal. In Nederland is Lexa.nl de datingsite met de meeste bezoekers per maand en mag zich sinds 2012 de beste datingsite van ons land noemen. Dit zou dus weleens een goede keuze kunnen zijn.

  Wil jij online chatten en daten met iemand uit Leiden? Geef dan op een van de datingsites aan dat jij op zoek bent naar iemand uit deze stad. Zo worden alleen alle inwoners van Leiden aan jou getoond en kan jij met hun chatten en misschien wel daten bij een leuke hotspot in Leiden. Omdat er ontelbaar veel leuke plekken in Leiden te vinden zijn, hebben wij er een paar voor je uitgelicht. Check het lijstje hieronder voor dating hotspots!

  Leuke ideeën voor dating in Leiden

  Musea

  Heb je zin in een cultureel uitje met jouw date? Breng dan een bezoekje aan een van de musea van Leiden! Loop eens binnen bij het onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum Naturalis en ontdek de wondere wereld van de natuur. Ook in het Corpus Museum kun je een leuke date beleven door samen op ontdekkingsreis te gaan in het lichaam van de mens!

  Wandelen

  Na al dat chatten last van rusteloze beentjes? Maak dan een korte wandeling naar de Burcht! Zo stoer als hij daar staat op de enige heuvel van Leiden dwingt hij met zijn roemruchtige verleden bij ieder respect af. Na het beklimmen van de heuvel is het ook nog mogelijk om lekker door te daten in Koetshuis de Burcht.

  Geschiedenis

  Leiden is rijk aan geschiedenis. Niet alleen de Burcht is een interessante historische hotspot. Ook het Stadhuis, de Pieterskerk en het Rijksmuseum van Oudheden zijn plekken die je niet mag overslaan op jullie cultureel verantwoorde date. Hop van de ene historische pracht naar de andere en beleef een ontzettend leuk avontuur!

  Vier feest!

  Op 3 oktober vieren de inwoners van Leiden het Leidens Ontzet. Ieder jaar wordt het Leidens Ontzet op feestelijke wijze herdacht dat er op 3 oktober 1574 een einde kwam aan de maandenlange Spaanse belegering van de Stad. In de ochtend kun je gratis haring eten, ’s Middags is er een grote optocht en s’ avonds wordt het feest afgesloten met een vuurwerkspektakel. 3 oktober niks te doen? Ga daten in Leiden!

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Sjantella & Rene
  • Peter & Monique
  • Patricia & Jan
  • Carmen & Geert
  • Maarten & Annemarie
  • Stefan & Evelien
  • Esther & Sander
  • 'We hebben uren samen paard gereden op het strand'
  • Will en Linda
  • Marco & Seraja
  • Danny en Joyce
  • Astrid en Jeroen
  • René & Sharon
  • Claudia & Geoffrey
  • Christian & Bianca
  • Manuela & Rien
  • Wiesje & Alberto
  • Maxime & Val
  • 'Het ijs was zo gebroken' - Esme en Sander vertellen over hun ontmoeting
  • Ni Luh & Martijn
  Gratis Aanmelding

  Leuke hotspots voor dating in Leiden

  Waag

  Het waaggebouw in het hart van Leiden is naast een mooi stukje historie ook een zeer gezellige plek om te daten. Zo kun je er heerlijk eten en drinken, is er een galerie gevestigd en vinden er van tijd tot tijd concerten plaats. Het is een prachtig monumentsgebouw waar je je ogen uit kijkt en een veelzijdige date kunt beleven.

  Meatcave

  Daten in een grot? Dat kan! Bij restaurant Meatcave is de middeleeuwse kelder onder Café Van De Leur in de Breestraat omgetoverd tot een knus hol voor ware vleesliefhebbers. Hebben jij en jouw date zin in een romantische, intieme sfeer, maar willen jullie ook ongegeneerd vlees kunnen eten? Dan is de Meatecave the place to be. Daar komt nog bovenop dat alles wordt bereid in de ‘Green Egg’. Hierdoor wordt het vlees goed gegaard, maar wordt het niet al te rokerig. Medium raaaaawr please!

  Annie’s Verjaardag
  Annie’s, zoals het in de volksmond wordt genoemd, vormt al jaren een vast bestandsdeel van het Leidse uitgaansleven. Gelegen in de kelders onder de Hoogstraat doet Annie’s de rijke geschiedenis van Leiden recht aan. Jij en jouw date kunnen hier heerlijk eten, drinken en op een zonnige dag van het weer genieten.

  De Buurt Leiden
  Wil jij cultuur proeven, sporten, kennis vergaren, van theater genieten, relaxen en lekker eten? Dat kan allemaal tegelijk bij de zomerhotspot ‘De Buurt’ van leiden! De Buurt is door middel van zeecontainers opgedeeld in verschillende gebieden waar voor jong en oud activiteiten worden georganiseerd. Zonnen op het stadsstrand? Aan sport meedoen of naar sport kijken? Of geniet je toch liever van muziek? Alles is mogelijk! Dating in Leiden is nog nooit zo leuk geweest!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven