Voorspel3 minuten

Voorspel: de sleutel tot succes

Voorspel: de sleutel tot succes

De wijn is op, de romcom is afgelopen en de popcorn bevindt zich volledig achter jullie kiezen. De tijd is aangebroken om het feestje naar de slaapkamer te verplaatsen. Broek uit, shirt uit, vrijen en ronken is natuurlijk geen optie. De seksuele motor van de man en de vrouw moet eerst even warmlopen voordat er actie ondernomen wordt. Druk ‘de juiste knoppen’ in voordat je naar de volgende versnelling gaat! Voorspel is namelijk de sleutel tot succes!

1. Aftasten

Wanneer jij en je partner de slaapkamerzone betreden is het belangrijk om de situatie eerst een beetje af te tasten. Je kunt elkaar natuurlijk direct bespringen, maar het is ook belangrijk om aan te voelen wat jouw partner, en jij natuurlijk, precies wilt. Voorspel is hier de perfecte oplossing voor. Communiceer met elkaar en geef aan wat jullie wel en niet prettig vinden.

2. Setting the mood

Op dit moment is er eigenlijk ‘besloten’ dat er iets van actie plaats gaat vinden. Maar hoe zorg je er nou voor dat dit op de juiste manier van start gaat? Precies, set the mood. Voorspel is een goede manier om de passie de vrije loop te laten tussen jou en jouw partner. Romantische muziek, een veilig aantal waxinelichtjes en wat rozenblaadjes betekenen vrij weinig als jullie direct voor het grote werk gaan. Geniet van het voorspel, daar pluk je uiteindelijk de vruchten van!

3. Onzekerheid opzij

Een vrijpartij brengt vaak een groot aantal onzekere emoties met zich mee. Draag ik de juiste ondergoed? Heb ik mijn benen wel geschoren? Heb ik een rolletje als ik zo lig? Vindt hij/zij dit wel fijn? Dit zijn gedachtes die bij iedereen wel eens in zijn/haar hoofd omgaan. Zet deze gedachten opzij door te genieten van een lang potje voorspel. Op deze manier leren jullie elkaars lichamen beter kennen en kan ik met zekerheid zeggen dat er op dat moment echt wel andere dingen in jouw hoofd omgaan.

4. De vrouw is aan de beurt

Het is bijna algemeen bekend dat een vrouw er ietwat langer over doet om het euforische moment te bereiken. Een vrouw heeft tijd en aandacht nodig. Ja mannen, een vrouw kan voorspel dus goed gebruiken om helemaal in de mood te komen! Maak hier gebruik van, want uiteindelijk zullen jullie samen het hoogtepunt bereiken. Nadat zij aan de beurt is geweest…

5. Spice it up

Spelen jullie al langer het spannende spelletje tussen de lakens? Dan is voorspel een goede manier om er wat pit aan toe te voegen! Afwisseling is goed, maar probeer eens een keer helemaal wat anders. Stap uit die comfortzone en geef je hier aan over. De figuurlijke peper in de reet zal uiteindelijk zorgen voor een vurig liefdesspel. Niet letterlijk natuurlijk.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven