Voorspel2 minuten

Seks: de minder bekende erogene zones

Seks: de minder bekende erogene zones

De tepels, de clitoris, de penis.. Sommige erogene zones zijn bij ons allemaal wel bekend. Maar er is goed nieuws, ons lichaam kent nog namelijk nog veel meer gevoelige plekjes.. Plekjes waar wij misschien niet zo een-twee-drie aan zouden denken, maar wel zorgen voor een opgewonden gevoel als deze aangeraakt worden. Benieuwd naar deze minder bekende erogene zones? Wij hebben een aantal van deze minder bekende erogene zones op een rijtje gezet, zodat jij jouw crush als geen ander de spanning op kan bouwen met jouw magic hands!

Neus

Het is misschien gek, maar strelen of sabbelen op het puntje van de neus kan erg lekker zijn. Dit komt omdat de neus ongekend veel zenuwuiteinden bevat die bij aanraking kunnen zorgen voor een aangename tinteling. Voor mannen is het éxtra lekker, omdat de neus bestaat uit hetzelfde soort weefsel als de penis. De neus wordt dus ook iets dikker als je opgewonden raakt en dit zorgt voor nog meer gevoeligheid.

Navel

Voor de vrouw is de navel het plekje waar je moet zijn. De navel groeit namelijk in de baarmoeder uit hetzelfde weefsel als de clitoris. Als je de navel van een vrouw aanraakt, zal zij dit ook voelen in haar clitoris. Doe rustig aan, want het kan ook te gevoelig zijn! Ook voor mannen is de navel een erogene zone, want het gebied van de navel tot aan de penis bevat veel zenuwen. Hem strelen in dit gebied zal hem een aangenaam gevoel geven.

Onderrug/Heiligbeen

Ook de onderrug is een erogene zone, alleen zit het echt gevoelige gedeelte bij de vrouw iets lager dan bij de man, namelijk bij het heiligbeen. Het heiligbeen is een stuk botten in de bekken dat bestaat uit 3 tot 5 aaneengegroeide wevels. In deze erogene zone liggen de zenuwuiteindes volledig bloot en deze prikkels die vrijkomen bij aanraking staan in direct contact met haar geslachtsdeel.

Voeten

Voeten lijken nou niet bepaald een erotisch deel van het lichaam, maar niets is minder waar. Net zoals bovenstaande erogene zones heeft het bij de voeten ook alles te maken met zenuwen. Door de vele zenuwuiteinden zijn zowel de tenen als de voetzool erg gevoelig en kan aanraking voor seksuele opwinding zorgen! Vanavond dan maar vragen om een voetmassage als voorspel?

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven