Sex3 minuten

De liefde bedrijven: hoe laat je het zo lang mogelijk duren?

De liefde bedrijven: hoe laat je het zo lang mogelijk duren?

Seks is prachtig! Daarom is het belangrijk dat het ook op een goede manier wordt uitgevoerd. Niemand heeft trek in een snel konijntje of een trage schildpad. Wil jij voorkomen dat je iets te snel het einde bereikt, of gewoon trucjes leren hoe je zo lang mogelijk kunt genieten van de vrijpartij? Lees dan deze tips om erachter te komen wat je voor en tijdens de seks kunt doen om het feest voort te zetten!

1. Uitstel door voorspel

Het is opwindend om direct de kleren van elkaars lijf te rukken en een wilde vrijsessie tegemoet te gaan, maar het is ook ontzettend leuk elkaar eens even flink te verwennen en de spanning op te bouwen. In plaats van meteen ter zake te komen kunnen jullie eerst een tijdje knuffelen, kussen en aan elkaar zitten. Besteed tijd aan elkaar, daar pluk je uiteindelijk de vruchten van.

2. Tantra

Een goede manier om de seksuele daad zo lang mogelijk te laten duren is door middel van Tantrische seks. Bij tantra gaat het om beminnen door meditatie en aanraking en uiteindelijk één te worden met je partner. Doordat het doelgerichte geheel wegvalt ben je ook niet primair bezig met de directe erogene zones en doordat de orgasme wegvalt komt er ook niet echt een einde aan de gehele sessie. Stellen die in de praktijk een matig tot slechte seksuele relatie hebben staan zelf versteld als ze op deze manier opeens uren met elkaar bezig kunnen zijn.

3. Soloseks

Door regelmatig een vrijpartij met jezelf uit te voeren kun je je uithoudingsvermogen vergroten en daarmee je orgasme uitstellen. Bovendien, hoe meer tijd je besteedt aan jezelf, hoe gemakkelijker het wordt om je eigen signalen te herkennen. Op deze manier weet je precies wanneer jij even wat langzamer aan moet doen, of van standje moet wisselen voordat er een einde komt aan de gezelligheid.

4. Relax

Probeer tijdens de seks te voorkomen dat je te zenuwachtig bent. Probeer niet te veel na te denken over wat er kan gebeuren, en denk na over wat er op dat moment daadwerkelijk aan het gebeuren is. Het is belangrijk dat je een positieve instelling hebt als je aan de seks begint. Als je zenuwachtig en onzeker bent kan dit een negatief effect hebben op jezelf en je partner. Stay positive!

5. and Switch!

Wanneer je vaak van standje wisselt verdeel je je aandacht beter. De positie van jullie lichamen verandert waardoor je focuspunt ook niet telkens hetzelfde blijft. De seks blijft op deze manier spannender voor jullie beide. Wees ook niet bang om tijdens de seks gewoon even te stoppen en je volledig op hem/haar te focussen. Geef jezelf af en toe wat rust. Zo kun jij even bijtanken!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven