Dordrecht is een van de mooiste steden van Zuid-Holland. De sfeervolle stad wordt ook wel gezien als de oudste stad van Nederland en dat is tot op de dag van vandaag te zien aan de prachtige binnenstad. Oude huizen met scheve gevels, prachtige musea en schattige grachten roept bij iedereen het ‘echte’ Nederlandse gevoel op. De stad wordt in de volksmond ook wel Dordt genoemd en straalt een en al warmte en gezelligheid uit. Dit komt natuurlijk mede door de inwoners van Dordrecht! Ga jij uit in Dordrecht, dan voel jij je direct thuis. En het leuke is, er lopen ontzettend veel leuke singles rond! Dus, ben jij single en woon jij in Dordrecht? Grijp dan je kans en schrijf je in bij een datingsite!

Online dating is helemaal van nu. Het is dan ook de makkelijkste manier om op zoek te gaan naar een leuke single. De populairste datingsite van Nederland is Lexa. Lexa maakt daten voor jou overzichtelijk. Maak een leuk profiel aan, voeg een aantal foto’s toe en jij bent klaar om op zoek te gaan naar een date! Als jij graag in contact wil komen met singles uit Dordrecht hoef jij dit alleen maar aan te geven. De datingsite selecteert dan alle leuke singles voor jou uit de buurt. Als jij een echte match gevonden hebt, dan kan je via de datingsite contact leggen. Wie weet loopt jullie gezellige geklets wel uit op een date! Heb je nog wat inspiratie nodig voor een date met jouw crush van de datingsite? Wij hebben een aantal leuke date-ideeën op een rijtje gezet.

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Marco & Audrey
Saskia & Lianne
Wanneer je het niet meer verwacht
John en Arjo
Lisette & Sharon
Morris & San
Milan & Anouk
Jacqueline en Stefan
Rob & Marja
luke and oksana
Leo & Margareth
Lia & Wil
Bea & Mathieu
Deniz & Davut
Anniek & Lars
Maarten en Suzanne
Patricia & Jan
Holger & Erik
René & Sharon
Michel & Astrid

Leuke ideeën voor een date in Dordrecht

Dordrechts Museum

Het Dordrechts Museum is opgericht in 1942 en is daarmee een van de oudste musea van Nederland. Van buiten is het museum al een plaatje, en dan ben je nog niet eens binnen geweest.. De collectie in het Dordrechts Museum is enorm en variërend. Zo kun je schilderijen van beroemde schilder uit de Gouden Eeuw zien, zoals Ferdinand Bol en Jan de Baen, maar ook kunst van vandaag de dag. Ga jij het Dordrechts Museum bezoeken, dan kan het niet anders dan dat jij onder de indruk zal zijn van alle pracht en praal. Hoe leuk is het om deze ervaring met jouw crush van de datingsite te delen! Neem jouw date mee voor een dagje cultuur en ga gezellig daten in het Dordrechts Museum.

Poppodium Bibelot

Ga samen met jouw date uit je dak bij het poppodium Bibelot in Dordrecht! Bibelot is gevestigd in een voormalige elektriciteitscentrale aan de rand van het historische centrum van Dordrecht, ook wel ‘Het Energiehuis’ genoemd. Hier kun je kiezen uit twee popzalen, de intieme Power Stage en de grote Main Stage. Wil je het liever wat rustiger aan doen, dan kun je met jouw lover van de datingsite daten in het muziekcafé ‘De Poplounge’. Door het uitgebreide programma van Bibelot is er voor ieder wat wils. Zo worden er popconcerten, festivals en dansfeesten georganiseerd. Wat wil je nog meer voor een eerste date met die knapperd die je kent van de datingsite? Check gauw de agenda van Bibelot of er wat leuks voor jullie op de planning staat.

Nationaal Park de Biesbosch

Als jouw crush op de datingsite heeft aangegeven dat hij of zij het liefst op een date de stad verlaat en graag de wijde natuur induikt, dan is het werkelijk heerlijk om met z’n tweetjes een middagje door te brengen in het Nationaal Park de Biesbosch. De natuurliefhebber kan in dit gedeelte van Nederland z’n hart ophalen. Zo kunnen jullie er voor kiezen om op jullie date lekker te gaan wandelen of te gaan fietsen, maar jullie zouden ook een kano kunnen huren om de natuur vanaf het water te bekijken! Een middag daten met jouw crush die je kent van de datingsite en genieten van de prachtige natuur die Nederland jullie te bieden heeft, dat klinkt toch perfect?

Kunstrondje Dordt

Blijkt jouw crush van de datingsite toch liever op date te gaan in het centrum van Dordrecht, dan is het Kunstrondje Dordt een hartstikke leuk idee! Het Kunstrondje Dordt is een wandeling langs allerlei kunsthotspots in Dordrecht. De wandeling trekt langs verschillende galeries, antiekwinkels, antiquariaten en musea. Door de historische binnenstad slenteren, de tijd nemen voor een goede expositie in een museum en snuffelen in oude winkeltjes.. Daten kan bijna niet leuker!

 

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
29 €
45 €
Meer laden