Tips3 minuten

Kerstkado voor HAAR!

Laura, 22/03/2019
Kerstkado voor HAAR!

Originele kado’s voor bijzondere dames!
Die eeuwige cadeausets komen je oren uit, parfums heeft ze genoeg en kleding moet toch altijd geruild. Deze kerst scoor jij iets nieuws en origineels met deze kadotips voor dames!

Categorie: romantisch
Onderstreep jouw liefde voor haar op deze romantische, originele manier:
•    The keys to my heart. Onder de kerstboom ligt een klein pakje: het is een extra bosje sleutels van jouw appartement, speciaal voor haar. Dé manier om te zeggen dat je gek op haar bent en dat je jouw leven met haar wilt delen, maar dan op een leuke manier die ze niet snel zal vergeten.
•    To the moon (and back). Geef haar een heus stukje maan! In een mooie doos en met bewijs van echtheid geef je haar wel iets heel buitenaards bijzonders… Overtuigd? Koop haar stukje maanmeteoriet op http://www.meteorites.tv

Categorie: persoonlijk
Dit type kado is perfect om haar te laten zien hoeveel ze voor je betekent. Tegelijkertijd maak je het risico op een tegenvaller kleiner.
•    Persoonlijke kunst. Klassiek, maar toch origineel en heel persoonlijk: een popart portret à la Andy Warhol. Stuur een foto op van de dame in kwestie of een mooie van jullie samen. Kies welke kleuren passen in haar/ jullie huis en het wordt allemaal geregeld. Check elke willekeurige zoekmachine en je vindt het!
•    Persoonlijk geurtje. Jouw dame is uniek en zo zou ook haar parfum moeten zijn. Geef haar een workshop parfum maken. Hier maakt ze zelf haar eigen geur. Een creatieve vrouw zal hier zeker blij van worden! Ook hier zal een beetje surfen je daar brengen.
•    Heldin in haar eigen verhaal. Houdt jouw ‘meissie’ van lezen? Dan is een gepersonaliseerde roman een top-idee! Kies het genre, de namen van de hoofdpersonen, een plot en eventuele (seksueel getinte) scènes. Samen wordt dite en speciale roman waarin zij de hoofdrolspeelster zal zijn. (www.boekenzaak.nl)
 

Sfeerverhogende kado’s
Uiteraard denk je aan haar, maar een beetje aan jezelf denken kan de feestvreugde alleen maar nóg groter maken.
•    Spannend boekje. Een pikanter kadootje, leuk voor jullie beide. Er zijn talloze gidsen met leuke spellen, verhalen of tips om elkaar ook in bed nog beter te begrijpen en je grenzen te verleggen. Als daar behoefte aan is natuurlijk!
•    Vrolijk en ontspannen ontwaken. De ochtend is voor velen niet het ideale moment van de dag. Een wekker die de zonsopgang simuleert en het daglicht na-aapt en dan  gewekt worden door zingende vogels of de golven van de zee… Dit kan de sfeer alleen maar verbeteren voor beide!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven