De kerstdagen staan weer voor de deur. De periode dat we met z’n allen bijna failliet gaan aan kerstcadeaus  kopen. Uit onderzoek van Lexa.nl blijkt  trouwens dat kerstcadeaus niet teveel mogen kosten dit jaar. Er wordt het liefste meer dan 25 euro uitgegeven. Desondanks wil je jouw date toch graag iets leuks geven. Hoe hou je het leuk en betaalbaar? Hierbij speciaal voor de kerst een aantal cadeautips die niet te duur zijn en toch leuk zijn om te geven.

Een fotoalbum
Geef een fotoalbum, maar natuurlijk niet zomaar een album. Tegenwoordig neemt iedereen honderden digitale foto’s en wat gebeurt er met al die foto’s? Ze blijven vaak op de harde schijf van de computer staan en worden nooit meer bekeken.
Neem een paar uur de tijd om je al je foto’s te bekijken en selecteer juist die foto’s waarop jullie samen te zien zijn. Deze laat je dan vervolgens afdrukken en vervolgens plak je ze in een echt fotoalbum. We bedoelen natuurlijk niet zo’n ouderwets fotoalbum, maar één met een moderne paginaopmaak, zoals je die via verschillende sites op internet kunt maken. Neem er wel even de tijd voor!

Vliegtickets voor jullie volgende romantisch weekendje weg
Vliegtickets klinken duur, maar wanneer je er op tijd bij bent, geven sommige vliegmaatschappijen flinke kortingen. Profiteer daarvan en koop nu al vliegtickets voor een romantisch weekendje Barcelona, Istanbul, Londen of Rome in het voorjaar. Heb je voor straks onder de boom zeker een origineel cadeau liggen.

Een persoonlijk kerstpakket
Het klinkt natuurlijk niet echt sexy, maar dit cadeau kun je  heel persoonlijk maken. Het is echt een cadeau voor lekkerbekken. Neem de tijd om er van alles in te stoppen, waarvan je weet dat de ander ze heerlijk vindt en nooit zo snel zelf zou kopen. Een speciaal stukje kaas en die ene aparte wijn uit een bepaalde Franse streek. Succes gegarandeerd!

De belevenisbon
Schenk een persoonlijke cadeaubon voor alle dingen die je graag samen met hem of haar wil ondernemen. Dat kan van alles zijn. Met deze belevenisbon kan hij of zij een dagactiviteit of het arrangement van zijn/haar keuze reserveren en natuurlijk ga jij mee. Een romantisch restaurant, een cultureel weekend of een kuuroord, er is keuze genoeg.
Fijne feestdagen en succes!