Ook tijdens het online daten kun je inspelen op de naderende feestdagen. Lees hier onze tips en doe er je voordeel mee.

Plaats een leuke foto
Je profiel kun je natuurlijk heel makkelijk aanpassen aan de tijd van het jaar. Verander bijvoorbeeld je foto en pas deze aan het jaargetijde aan. Een leuke foto bijvoorbeeld met sneeuw op de achtergrond of een foto van jou in kerstsfeer:
– Gebruik je kerstboom of versierde huis als achtergrond
– Plaats een leuke foto van jou tijdens je laatste wintersportvakantie

Kerstcadeautjes!
Stuur een origineel berichtje naar een aantal potentiële dates en zeg dat je hulp nodig hebt bij het vinden van geschikte kerstcadeautjes. Er is vast een aantal vrouwelijke of mannelijke singles die hierop reageren. Voor je het weet heb je straks een leuke date en gelijk ook iemand die met je mee gaat winkelen.

Online kerstkaart
Behoefte aan een originele binnenkomer? Stuur hem of haar een online kerstkaart. Wedden dat je gelijk een leuk bericht terugkrijgt.

Organiseer een date met een winters thema
Voor de kerst worden er vele winterse activiteiten georganiseerd. Nodig jouw date uit voor een schaatstochtje op de ijsbaan. Stel dat één van jullie beiden toch niet zo heel goed blijkt te kunnen schaatsen? Samen oefenen is dan toch veel leuker? Daarna gaan jullie lekker ergens erwtensoep eten of warme chocolademelk met slagroom drinken.
Kortom: De naderende feestdagen bieden vele kansen om met  leuke singles in contact te komen en een leuke eerste date te regelen, Maak je  profiel op Lexa.nl dus nu kerstproof.  
 
Succes!