Tips om te verleiden4 minuten

Begeerlijke vrijgezellen: leer van hun verleidingstactieken

Laura, 22/03/2019
Begeerlijke vrijgezellen: leer van hun verleidingstactieken

Leer van de verleidingstrucs van de sterren!
Niet alleen rijk, mooi en beroemd, maar deze bekende mannen zijn ook nog eens experts in het verleiden. Doe wat zij doen en krijg wat zij krijgen!

George Clooney: ‘the mystery man’
Één van de meest begeerde sekssymbolen ter wereld. George Clooney is mooi, grappig, slim en de dames vallen bij bosjes voor hem.
Zijn geheim: George is ongrijpbaar en mysterieus. Voordat je het woord ‘liefde’ tussen je lippen uit weet te persen, is hij er al vandoor om zijn horizon ergens anders te verbreden. En het resultaat is dat de man daardoor steeds begeerlijker wordt. Hoe moeilijker hij te krijgen is, hoe liever de vrouwen hem willen.. Mocht hij ooit nog een gezin willen beginnen, dan zal hij toch wel bijna een besluit moeten nemen!

Matthew Mc Conaughey: de show-off
Met zijn spieren die je onmogelijk over het hoofd kunt zien, zijn sun kissed look en zijn sexy look waar het Casanova-gehalte vanaf druipt, is hij altijd al geliefd geweest bij de vrouwtjes. Hij ‘doet’ meer vrouwen dan films (enkele namen: Penélope Cruz, Salli Richardson).
Zijn geheim: het zorgen voor een prachtlijf en dit te pas en te onpas laten zien. En, hoe doorzichtig ook: het werkt. En al heeft hij zich op dit moment aan de ketting laten leggen, is hij getrouwd én vader geworden; Matthew heeft zijn reputatie als lady-killer en show-off ruimschoots verdiend.

Brad Pitt: de romanticus
Lange en mooie liefdesverhalen en al lange tijd monogaam: Brad Pitt. De acteur heeft altijd de mooiste vrouwen van Hollywood weten te strikken. Om een paar namen te noemen: Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston en nu Angelina Jolie.
Zijn geheim: Brad heeft het woord romanticus min of meer op zijn voorhoofd staan en is in staat om alles voor een vrouw op te geven. Hij kan alles aan, zoals in recordtijd vader worden van zes kinderen. En dan ook nog eens in het echte leven, niet alleen op het witte doek.

Justin Theroux: het succesnummer
De nieuwe liefde van Jennifer Aniston is een alleskunner. Hij is niet alleen een succesvol schrijver (Iron Man 2) en de producent van een film op Sundance, maar ook acteert hij er een aardig stukje op los (Miami Vice, Zoolander). En ondanks die bomvolle agenda vindt hij óók nog de tijd om Jennifer Anistons’ vriend te zijn.
Zijn geheim: hij heeft en kan het allemaal!

Sean Connery: de tijdloze
Zijn stalen blik in de Bond-films heeft in de jaren ’60 het hart van veel vrouwen over de hele wereld veroverd. Maar ook nu nog wordt hij vaak genoemd in het rijtje mannen met hoogste sex appeal. Jong of oud, elke leeftijd staat hem.
Zijn geheim: een tikkie arrogantie, een elegante uitstraling en een stijl die bij elke tijd past.

Jude Law: de sexy Dandy
Met zijn bedrieglijke casual en dandy-chique look, zorgt Jude ervoor dat vrouwen bij hem wegdromen en mannen zich aan hem ergeren.
Zijn geheim: heeft hij niet. Jude doet werkelijk alles fout. Zijn huwelijk met Sadie Frost eindigde in een scheiding, hij bedroog de moeder van zijn kinderen (Sienna Miller) met het kindermeisje en vroeg vervolgens een scheiding aan. Kortom, een en al ellende, maar deze ‘bad boy’ hoeft maar met zijn vingers te knippen om te krijgen wat (en wie) hij wil. Life ain’t fair.

Justin Timberlake: de gulle gever
Britney Spears, Christina Aguilera, Fergie, Alyssa Milano, Cameron Diaz en Jessica Biel: de serial lover van Hollywood heeft een indrukwekkende lijst van veroveringen.
Zijn geheim: Deze playboy schijnt volgens de tevreden ex-liefjes erg attent te zijn. Voor zijn laatste liefje, Jessica Biel, reisde hij de hele wereld over om een juweel voor haar uit te zoeken en kocht in Rome een 17-eeuwse verlovingsring en in New York oorbellen van Chanel met diamanten erin. Jep, hij heeft goed begrepen wat vrouwen willen.

Tom Cruise: de doorzetter
Voordat hij echtgenoot van Katie Holmes en vader van Suri werd, had Tom alle tijd om zijn reputatie als onverbeterlijke flirt neer te zetten. Nicole Kidman, Penélope Cruz, Heather Locklear, Sofia Vergara en Cher weten allemaal hoe het in zijn armen is.
Zijn geheim: zeg nooit nooit. Voor Tom is niks een ‘Mission impossible’. Zelfs Cher niet.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven