Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Man zoekt vrouw: date, ontmoeting, tips en meer

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Ben je een man en zoek je naar een leuke, spontane en lieve vrouw? Je kunt haar op verschillende manieren vinden. Een populaire keuze is tegenwoordig om online een vrouw te zoeken. Maar hoe pak je dat aan en welke tips kun je het beste volgen voor een geslaagde eerste date? Lees verder en ontdek hoe je als man het beste een vrouw zoekt, vindt en verovert.

  Hoe krijg je een leuke date met een vrouw?

  Man zoekt vrouw’ werd vroeger vaak als titel bij een advertentie in de krant gezet. Tegenwoordig zijn er meerdere andere manieren om een leuke, sprankelende en energieke vrouw te vinden. Je moet alleen goed weten waar je haar kunt vinden. Je kunt je natuurlijk laten koppelen door vrienden, je komt haar tegen op het werk of tijdens het doen van de boodschappen. En wat dacht je van een vrouw zoeken via internet? In deze tijd gebruiken de meeste mannen datingsites om een vrouw te zoeken. En dat is niet zo gek: door onze smartphone zijn we allemaal heel goed bereikbaar.

  De voordelen van het gebruik van een datingsite

  Je inschrijven op een datingsite is helemaal niet zo’n gek idee. Het voordeel van een datingsite is dat je van tevoren al weet dat de vrouw die je benadert ook serieus op zoek is naar een relatie. Je kunt de profielen van de single vrouwen bekijken en zien of jullie overeenkomende hobby’s hebben. Het is makkelijk om eerst online contact met elkaar op te nemen. En is er online een klik? Dan spreek je af voor een gezellig bakje koffie of een etentje.

  Maak een eerlijk en een volledig online profiel aan

  Wanneer je als man een vrouw zoekt, maak je eerst je een profiel aan op een datingsite. Zorg dat je een duidelijke profielfoto selecteert. Natuurlijk kies je voor een foto waar je leuk op staat, maar kies wel een recente foto uit. Een foto van tien jaar geleden is niet zo’n handige keuze, je bent namelijk vast wel wat veranderd in de tussentijd. Vul alle vragen in die er worden gesteld. Hierdoor creëer je namelijk een compleet profiel, waardoor een vrouw duidelijk ziet wie je bent en waar je voor staat.

  Wanneer je als man een vrouw zoekt kan het voorkomen dat je je soms anders voordoet dan je werkelijk bent in de hoop dat ze dan voor je valt. Doe dit niet, want vroeg of laat val je door de mand. Vul alles dus eerlijk in, ook hoelang je bent. Delete die 1,85 meter dus maar en vul je echte lengte in.

  Een vrouw zoeken op een datingsite

  Nu je een profiel hebt gecreëerd, is het tijd om op zoek te gaan naar een vrouw. Aan de hand van een zoekopdracht verschijnen er meerdere profielen van leuke vrouwen. Is er een profiel dat je aanspreekt? Dan is het tijd om contact te gaan leggen. Stuur haar een leuk berichtje. Vermeld daarin wat je aanspreekt aan haar profiel of complimenteer haar met iets. Overdrijf niet, dat komt niet oprecht over. Vaak is het meest simpele berichtje waarin je laat blijken interesse te hebben het beste om een gesprek mee te starten.

  Vier datingtips voor als je als man een vrouw zoekt

  Wanneer je als man een vrouw zoekt en je hebt online een prettig gesprek met een serieuze single, dan is het tijd om elkaar in het echt te ontmoeten. De echte date is voor jullie beide spannend. Maak je dus geen zorgen als je wat zenuwachtig bent; de dame waarmee je hebt afgesproken is dat waarschijnlijk ook. Om de date soepel te laten verlopen is het handig om de volgende punten te onthouden:

  • Blijf vooral jezelf
  • Trek iets aan waarin je je goed voelt
  • Bedenk van tevoren gespreksonderwerpen
  • Drink niet te veel alcohol

  Trek iets aan wat bij jou past

  Bespreek vooraf waar je elkaar gaat ontmoeten. Dit kan zijn bij een restaurant, maar een strandwandeling maken of door het bos wandelen is ook een leuke eerste date. Pas je kleding hier ook op aan. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste vrouwen hun date het liefst in casual kleding zien, zoals een spijkerbroek, T-shirt en sneakers. Maar doe vooral kleding aan waar jij je het beste in voelt, want wanneer jij je prettig voelt in je kleding, dan straal je dit ook uit naar je date.

  Zo vermijd je ongemakkelijke stiltes

  Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er tijdens de date een stilte valt en dat is helemaal niet erg als jullie je daar niet ongemakkelijk bij voelen. Ongemakkelijke stiltes kun je voorkomen door je voor te bereiden. Bekijk voor jullie ontmoeting goed het profiel van de vrouw waarmee je een date hebt. Bedenk vragen die je haar kunt stellen. Een vrouw vindt het erg fijn als je interesse in haar toont, dus daarmee scoor je zeker punten!

  Drink niet te veel alcohol tijdens de date

  Ga je samen uit eten, drink je wat in een strandtentje of gaan jullie laat op de avond nog wat drinken in een kroeg? Een drankje of twee kan natuurlijk, maar drink niet te veel alcohol. Zo voorkom je blunders doordat je net te diep in het glaasje hebt gekeken. Je blijft scherp genoeg om leuke vragen te stellen en een goed gesprek te voeren.

  Stuur haar een berichtje na afloop van de date

  Is de date voorbij en heb je het gevoel dat je echt een lieve, leuke, spontane, grappige vrouw hebt gevonden die bij je past? Laat het haar dan blijken met een leuk berichtje na de date. Je kunt daarin peilen of ze het net zo leuk vond als jij. Bedank haar voor de leuke avond, de prettige wandeling of het fijne gesprek tijdens het eten. Je kunt ook in het berichtje iets speciaals verwerken van die avond, een grapje dat jullie hebben gemaakt over bijvoorbeeld de ober. Als ze net zo heeft genoten van de date als jij, dan staat ze vast te springen om je nog een keer te zien!

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven