Waar ontmoet je singles?3 minuten

Flirten op een anders-dan-anders plek

Laura, 22/03/2019
Flirten op een anders-dan-anders plek

Flirt eens ergens anders!
Je kunt heus niet alleen in bars, terrasjes, strandtentjes of nachtclubs goed flirten. Waarom probeer je het niet op een onverwachte, ongewone en verrassende locatie? Stap van de gebaande flirtpaden af en denk aan deze spots waar je misschien nooit eerder aan hebt gedacht!

Schone figuren in de wasserette
Thuis aanrommelen met je was, drogen op een rek in je slaapkamer, de wasmachine weer kapot..  Wassen is nooit echt leuk geweest, dus maak er een leuker klusje van en draai je was in de wasserette. Er zijn steeds meer gezellige wasserettes waar je lekker koffie kunt drinken en een boekje kunt lezen op een relaxte bank terwijl je op je was wacht. En het gonst dat daar meer leuke mensen hetzelfde zitten te doen! Veel wassers in een wasserette zijn single en hebben met jou gemeen dat ze graag relaxt op een wasje wachten met een verse cappuccino. Vraag iets over zijn of haar boek, schuif aan op hetzelfde bankje en vraag of hij/ zij het wasmiddel aan wil geven. Praatje is zo gemaakt en de vraag ‘wanneer was je weer?’ rolt makkelijk van de tong. Ideale  flirtomstandigheden.

De bibliotheek, samen neuzen
Je moet er altijd een beetje zachtjes doen, maar des te meer ruimte om te gluren en oogcontact te maken. De stapel boeken die voor hem of haar op tafel ligt is een makkelijke aanleiding tot een gesprek. Ken je de auteur niet, vraag daar dan iets over. Is het juist je lievelingsschrijver: hoppa, match made in … the library!
Lijkt het je ongepast om iemand hier, middenin de bibliotheek, aan te spreken? Juist niet: dit is dé plek om informatie uit te wisselen en te delen. Veel beter dan dit wordt het niet!

In de lift
Een beetje een filmscenario, maar stél dat je het ‘geluk’ hebt om in de lift vast te komen te zitten met je sexy buurman of –vrouw of die nieuwe collega, probeer van het moment gebruik te maken en vul de tijd door met elkaar te praten en te lachen om de situatie. Tegelijkertijd zorg je er zo voor dat je niet denkt aan dat je eigenlijk misschien wel een beetje paniekerig zou kunnen raken gezien de penibele situatie..
Als je met meerdere personen in de lift zit, is het wat lastiger flirten, maar je kunt nog steeds subtiel dichterbij hem of haar komen en je van je leuke kant laten zien. Tenminste, totdat er iemand claustrofobisch blijkt te zijn en de boel bij elkaar stresst. Let’s hope for the best!

In de rij
De supermarkt, de bioscoop, de snackbar desnoods. Voor een ritje in de achtbaan of een als je verlangt naar een suikerspin op de kermis: rijen vind je overal. En als je geluk hebt, staat er nog in iemand in die rij die daar, net als jij, nog wel een tijdje blijft staan. Dit is je kans om hem of haar aan te spreken. Vermoedelijk zal hij of zij niet de rij uit sprinten als je begint te praten en een praatje over de rij, de boodschappen op de band of ‘het moet wel een héél lekker ijsje zijn’, zijn heel subtiel. Zorg wel dat je voor het einde van de rij een vraag hebt gesteld die jullie verder gaat brengen in de fase na de rij.. ‘Wil je misschien ook een keertje buiten de rij met me praten?’ en dan natuurlijk nummers uitwisselen.  

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven