Verbeter je profiel2 minuten

Je ideale pseudoniem

Je ideale pseudoniem

Je besluit staat vast en je gaat je inschrijven op een datingsite. Neem dan gelijk de tijd om een goede pseudoniem te bedenken. Weet dat op een originele gebruikersnaam heel positief wordt gereageerd door andere singles.

Hieronder volgen enkele tips waar een goede pseudoniem aan moet voldoen. Zorg dat je naam:  
•    Origineel en anders is. Wees dus niet te oppervlakkig, een pseudoniem zegt iets over jou. Vergeet niet dat ook de vorm belangrijk is. Speel met typografie en sms-taalcodes. Bijvoorbeeld: KraT, martiiiiiiiiine, etc. Zo laat je direct zien hoe creatief je bent.
•    Persoonlijk is. Refereer aan een hobby of aan één van je karaktereigenschappen die je graag wil onderstrepen. Het belangrijkste is dat je pseudoniem iets over jou zegt. Bijvoorbeeld: trektocht-zonder-grenzen, avontuurlijke_globetrotter etc.
•    Positiviteit uitstraalt. Er zijn maar weinig mensen echt op zoek naar een depressief persoon. Zorg dus voor een positieve en aangenaam klinkende naam. Bijvoorbeeld vrolijke_vink of olijke_genieter.
•    Een tikkeltje suggestief is. Zo kunnen mannelijke singles een vleugje humor aan hun gebruikersnaam geven door bijvoorbeeld vrolijke_kleerkast als pseudoniem te gebruiken. Vrouwelijke singles kunnen in hun pseudoniem laten zien hoe gevoelig ze zijn. Bijvoorbeeld miss_tederheid.

Hier volgt een korte opsomming van pseudoniemen die je beter niet kunt gebruiken:
•    Jessica_458. Het enige dat dit pseudoniem uitdrukt, is dat er nog 457 andere Jessica’s zijn. Niet zo origineel dus.
•    Waanzinnige_blondine_93, seks_symbool344 en andere zoals droomlijf_95_60_95. Met dit soort pseudoniemen word je echt niet serieus genomen.
•    Bijnamen en troetelnamen die je normaliter aan je vrienden geeft, zoals schatje of lieverdje. Misschien betekent de naam veel voor jou, maar voor sommige mensen kan zo’n naam te persoonlijk en kinderachtig overkomen.
Kortom, neem de tijd om een originele pseudoniem te verzinnen. Het is zeker de moeite waard. Zorg dat je een gebruikersnaam bedenkt die wat over je persoonlijkheid zegt.
Succes!

Dit vind je misschien ook leuk
Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven