Elkaar sexy foto’s sturen via een smartphone is het voorspel anno nu en o zo handig als je even niet bij elkaar bent. Sexting is spannend en leuk, maar het is ook tricky. Wil jij je geliefde al warm maken met een pikante foto voordat jullie elkaar weer zien? Zo voorkom je dat de rest van de wereld ook kennis maakt met je naakte schone.

Tip 1: Schakel fotostream uit

Jennifer Lawrence, Kate Upton en Ariane Grande. Zomaar een greep uit de celebrities waar menig Nederlander afgelopen jaar ongevraagd de billetjes van heeft gezien. Zij hebben allemaal een ding gemeen: al hun sexy foto’s werden automatisch doorgestuurd naar iCloud. Over het algemeen vindt men het een handige tool, zo ook hackers. Schakel daarom je fotostream uit. Zo blijven foto’s uit die onbegrijpelijke wolk en heeft het een veilige plek op je telefoon.

Tip 2: Download de app Overswipe

Je wil een leuke foto aan een kennis laten zien, geeft je telefoon en hup, ze zijn door jouw fotoalbum aan het swipen. Helemaal prima natuurlijk, maar toch net jammer als ze stuiten op jouw ondeugende kiekje. Plaats de foto’s die je graag wil zien in Overswipe. Zo kan jouw vriend of vriendin toch swipen en hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Tip 3: Blijf onherkenbaar

Overweeg een foto zonder gezicht, verberg dat karakteristieke moedervlekje op je linkerdij en de kenmerkende littekens op jouw rug door middel van een filter. Wordt jullie relatie toch niets en wil jouw ex wraak? Dan kan jij in ieder geval ontkennen. “Nee hoor, dit is gewoon een ander persoon met een goed lichaam. Toch bedankt dat jullie dachten dat ik het was.”

Tip 4: Houd het stijlvol

Maak bijvoorbeeld een ouderwetse zwart-wit foto en zorg voor sexy lingerie. Ben trots op de foto die uiteindelijk verstuurt, gegarandeerd dat de persoon die deze foto ontvangt niet kan wachten om het live te zien. Komt de foto dan toch in de handen van een collega, dan kan je er tenminste mee pronken.