Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating in Alkmaar

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Alkmaar is een gezellige stad in de kop van Noord-Holland. Alkmaar wordt wereldwijd geroemd om de kaasmarkt die sinds jaar en dag elke zomer wordt gehouden. De enthousiaste inwoners van Alkmaar zijn dan ook hartstikke trots op hun stad en wonen er met veel plezier. In de sfeervolle binnenstad valt heel veel te beleven. Er zijn gezellige cafés en restaurants, dus zeker weten dat jij daar een leuke date kan hebben. Dus, ben jij single en woon jij in Alkmaar? Grijp dan je kans en schrijf je in bij een datingsite!

  Online dating is helemaal van nu. Het is dan ook de makkelijkste manier om op zoek te gaan naar een leuke single op een datingsite. Sinds 2012 is Lexa de populairste gratis datingsite van Nederland. Lexa maakt daten voor jou overzichtelijk. Als jij graag in contact wil komen met singles uit Alkmaar hoef jij dit alleen maar aan te geven. Door Lexa kun je ervaring opdoen op een gratis datingsite. Maak een leuk profiel aan, voeg een aantal foto’s toe en jij bent klaar om op zoek te gaan naar een date! Lexa selecteert voor jou alle leuke singles uit de buurt. Heb jij degene gevonden met wie je op date wil? Dan kun je via de datingsite contact maken. Voor een superleuke date in Alkmaar hebben wij wat gezellige Alkmaarse activiteiten op een rijtje gezet.

  In Alkmaar valt van alles te beleven als jij een afspraakje hebt gemaakt met die leuke single die je kent via de datingsite. In Alkmaar gebeurt het meeste op en rondom het Waagplein, waar ook de kaasmarkt wordt gehouden. Heb je na het chatten met jouw crush op de gratis datingsite zin om met elkaar af te spreken? Wij geven je wat leuke tips voor een gezellige date in Alkmaar.

  Cultuur snuiven in Alkmaar

  De Kaasmarkt

  Een date in Alkmaar is niet compleet zonder een bezoek aan de beroemde kaasmarkt. De geschiedenis van de kaashandel in Alkmaar gaat terug tot de 14e eeuw en het traditionele stapelen van de kazen is heel bijzonder. Zo bijzonder zelfs, dat meer dan honderdduizend mensen per jaar naar dit bijzondere fenomeen komen kijken. In de zomer is het een spektakel dat jij en jouw crush niet mogen missen. Na al dat gechat op de datingsite is het immers niet erg om samen stilletjes op te gaan in het schouwspel op het plein.

  Proeflokaal de Boom / Nationaal Biermuseum de Boom

  In welke stad combineer je nu een bezoek aan een boeiend museum met een heerlijk koud speciaalbiertje? Nou, in Alkmaar dus! Misschien hebben jij en je crush tijdens het chatten op de gratis datingsite wel besproken dat jullie dol zijn op bijzondere bieren. Nu is jullie kans om er meer van te leren. In deze oude zeventiende eeuwse bierbrouwerij huist tegenwoordig niet alleen een biermuseum, maar ook een proeflokaal! Bij de Boom kunnen jij en je date kiezen uit maar liefst tien tappunten en zeventig verschillende bieren op fles.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Harry & Marjolein
  • Jacqueline en Stefan
  • Jorrit & Angelique
  • René & Sharon
  • Thao & haar partner
  • Geertje & Jaap
  • luke and oksana
  • Richard & Sabien
  • Kees & Tjitske
  • Ron & Jolanda
  • Willem en Neeltje
  • Claudia & Geoffrey
  • Mathijs en Lusanne
  • Mike & Nancy
  • Asha & Jeroen ❤️❤️❤️
  • Daphne & Sander – De klik op het juiste moment
  • rene en petra
  • 'We hebben uren samen paard gereden op het strand'
  • Joost en Nandy
  • Holger & Erik
  Gratis Aanmelding

  Ontdek Alkmaar aan zee

  Stadsstrand de Kade

  Jij en je date hebben gekozen om in Alkmaar af te spreken, maar stiekem houden jullie ontzettend van het strand. Niet getreurd! In Alkmaar heb je Stadsstrand de Kade. Al vijf jaar zetten zij in de zomer de ultieme beachsfeer neer in het hartje van Alkmaar. Van begin april tot eind september kan jij hier met je tenen in het zand kennismaken met die leuke single van de datingsite. Bij de Kade kunnen jullie genieten van heerlijke streekproducten, beeldende kunst, akoestische optredens, zwoele cocktails en een fantastische ligging langs het Noord-Hollandskanaal.

   

  Hotspots om te ontdekken met je date in Alkmaar

  Club Mood

  Tijdens het chatten op de datingsite kwamen jullie er al snel achter: jullie houden allebei vreselijk veel van dansen. Wat is dan een beter idee dan heerlijk die heupen los te swingen bij Mood bij het Waagplein? Deze spiksplinternieuwe club is sinds 2016 open en zoals het een echte partyplek betaamt is Mood in het weekend superlang open. Tot in de vroege uurtjes kunnen jij en je date je dus prima vermaken!

  Indian Summer Festival

  Net buiten Alkmaar vindt ieder jaar het Indian Summer Festival plaats. Het muziekfestijn, dat al sinds 2001 bestaat, trekt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers uit het hele land. Als jullie allebei uit de buurt van Alkmaar komen mogen jullie dit feest niet missen! Alle soorten muziekstijlen zijn op dit festival vertegenwoordig, dus of jij en je crush nu nog pop, rock, dance of house houden; alles is vertegenwoordigd.

  Poppodium Victorie

  Ga samen met jouw date uit je dak in poppodium Victorie in Alkmaar! In het hart van de stad bevindt zich een plek waar de dansvloer maar blijft trillen. In Victorie gaat het namelijk helemaal los. De programmering van dit poppodium is zo breed dat er voor iedereen wat leuks te beleven is. Houden jij en je crush van R&B, heavy metal of juist van 80’s en 90’s hits? Bij Victorie vind je het allemaal. En hoewel jij en je date nu nog los kunnen gaan in het oude Victorie, zal er binnenkort een gloednieuwe poptempel verrijzen. Misschien een leuk idee voor een volgende date? 😉

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven