Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Metal dating: wat is het en wat zijn de voordelen?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Als je aan metaldating wil doen, ben je op zoek naar iemand die je passie voor heavy metal deelt. Zo kun je niet alleen samen genieten van je favoriete muziek, maar ook concerten, festivals en evenementen bezoeken. Sterker nog: onderzoek heeft uitgewezen dat stellen die een gelijkwaardige muzieksmaak hebben ook goed matchen qua karakter.

  Leuke mensen leren kennen die het beste in je naar boven halen

  Als echte metalhead is het fijn als je iemand leert kennen waarmee je jouw passie voor de muziek kan delen. Een metalfan is meer dan iemand die van metal houdt. Er is zelfs een hele subcultuur aan verbonden. Het is veilig om te stellen dat je als metalfanaat ‘anders’ bent dan anderen. Dit is dan ook precies waar het in deze cultuur om draait: je mag jezelf afzetten tegen de norm en de maatschappij. Dit is echter ook precies wat het lastig maakt om een gelijkgestemde partner te vinden. Andere mensen vinden je soms vreemd. Zelfs je familie snapt niet altijd jouw grapjes en stijl. Ze hebben wel het beste met je voor, maar een echte klik is er niet.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Richard & Sabien
  • Stefan & Evelien
  • Jan en Pauline
  • Maxime & Val
  • luke and oksana
  • Milan & Anouk
  • Mieke & Rien
  • Jantine & Alwin
  • Jorrit & Angelique
  • Esmée & Sander
  • Esther & Sander
  • Jessica & Rob
  • Jeanpierre & Sylvia
  • Monique & Marco
  • Jim & Esther
  • Kitty & Rogier
  • Saskia & Lianne
  • Marian & Gijs
  • Truus & Jeu
  • Rob & Welmoed
  Gratis Aanmelding

  Waarom metal dating?

  Een metalfan die via een datingsite met iemand date die niets met metal heeft? Het kan. Niets is onmogelijk. Het kan alleen best lastig zijn. In eerste instantie omdat het een nogal hardcore muzieksoort is.

  Dit kan voor problemen zorgen als je partner hebt die bijvoorbeeld van de muziek van Justin Bieber houdt. Oké, dit is best een heftig voorbeeld. Maar ook iemand die bijvoorbeeld van rock houdt en jouw muziek maar niets vindt, is niet altijd de juiste voor jou. Daarnaast wordt de duistere subcultuur achter metal nog te vaak slecht begrepen door anderen. Dit maakt het vinden van een partner iets lastiger. Het kan in relaties zelfs voor wrijving zorgen. Hierdoor kan je als echte metal fan het idee krijgen dat je niet jezelf kan zijn.

  Metal dating biedt hier dus de uitkomst voor. Want het geeft je de kans om alleen met gelijkgestemde te daten. Je vindt ze dus gewoon op datingsites. Online. Met een paar muisklikken heb je al een profiel op een datingsite. En al heel snel ontdek je een profiel waarmee je wel naar een optreden mee wil. Je ontmoet online namelijk veel mensen die elkaar begrijpen. Maar ook jou begrijpen. Die luisteren naar dezelfde muziek en rock voor softies vinden.

  6 redenen om een metalhead te daten

  Om het te benadrukken: er is eigenlijk geen enkele goede reden waarom je niet zou beginnen met het daten van een metalfan. Als je er zelf eentje bent, weet je hoe leuk het kan zijn. Toch hebben we hier een leuk lijstje met de zes leukste voordelen van metaldating gemaakt. By the way: singles die gek zijn van metal, rock of andere muziekstijlen ontmoeten niet alleen mensen voor de liefde. Zo ontstaan er naast relaties ook leuke vriendschappelijke relaties.

  1. Metalheads zijn vrolijk

  Er wordt vaak gedacht dat metalfans agressief en boos zijn. Think again. Jij weet trouwens wel beter. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat wanneer metalfans naar metal luisteren, ze grote hoeveelheden van het gelukshormoon dopamine aanmaken. Wat nou kwaad en duister? Het is eerder zonnig en licht. Metal dating is dus een van de meest oppeppende dingen die je kan doen. En dating met mensen die hier ook van houden, is ook positief. Kom maar op met al die dopamine.

  2. Metalheads hebben een lagere bloeddruk

  Bij recent onderzoek van de Vera Clinic in Turkije zijn meerdere tests uitgevoerd op het gebied van muziek en het lichamelijk effect van verschillende genres. Wat bleek? Metal is een van de beste genres om je bloeddruk en hartslag te verlagen. Een fan van deze muziek daten, is dus ook nog eens hartstikke gezond! Deze mensen zijn (waaronder jij) zijn super relaxt. Dat kun je niet van alle rock-liefhebbers zeggen. Of klassieke muziek fans… die hebben soms eerder een kort lontje.

  3. Heavy metal is goed voor de geestelijke gezondheid

  Metal biedt fans een perfecte uitlaatklep voor alle negatieve emoties waar de meeste mensen vaak te lang mee rond blijven lopen. Door te headbangen op metal werk je dus niet alleen aan je lichamelijke, maar ook aan je geestelijke gezondheid. Dat is pas productief naar muziek luisteren. Schrijf je dus snel gratis in op datingsites, om alleen nog maar positieve headbangers online te ontmoeten.

  4. Metalheads zijn divers

  Zelfs binnen de metal subcultuur is geen enkele metalfanaat met de ander te vergelijken. Iedereen is zichzelf en uit dit op zijn eigen manier. Er zijn de overduidelijke fans met tattoos, leren tanktops en lange zwarte haren. Maar je kan ook plotseling je oude geschiedenisleraar tussen deze mensen spotten. Deze onderlinge verschillen worden geaccepteerd en gerespecteerd. Dat kom je niet vaak ergens anders tegen. Wanneer je dus wil dat mensen elkaar accepteren en elkaar in waarde laten, is dating met deze fans dus een slimme zet.

  5. Als metal fan ben je honderd procent jezelf

  Wat is er fijner dan op date gaan met iemand die honderd procent zeker is van zichzelf en hoe hij of zij eruitziet? Precies! Samen honderd procent zeker zijn van jezelf en hoe jullie eruit zien. Geen onzeker gezeik. Iets wat tijdens metaldating dus vanzelfsprekend is.

  6. Heavy metal geeft je het gevoel dat je ergens onderdeel van bent

  Als heavy metal-fan ben je automatisch onderdeel van de metal-community. Er gaat niets boven het luisteren naar je favoriete band, naar evenementen gaan en hier uitgebreid over praten met je metalvrienden. Als je fan bent van heavy metal, helpt dit je om een band te vormen met iedereen die net zo gek is op de muziek als jij. Als je een gelijkgestemde, single metal fan ontmoet dan is het heel makkelijk om een connectie te maken over de muziek en alles wat er bij deze muziekstroom komt kijken. Iets wat je met iemand die je via een gratis site leert kennen die gek is op rock, niet deelt.

  Liefhebbers daten en ontmoeten via datingsites

  Ben je fan van het hardcore geluid van gitaren en drums? Je aanmelden op datingsites is dan het antwoord. Zo ontmoet je via zo’n site iemand die dezelfde passie deelt. Je bespaart jezelf een hoop uitzichtloze tripjes naar de kroeg iemand te vinden. Op de online datingsite Lexa ontmoet je de leukste leden om de liefde te vinden.

  Lexa heeft het grootste ledenbestand van Nederland. Dus ook singles die liefhebbers zijn van metal. Je hoeft dus niet naar een speciale datingsite voor gelijkgestemde. Je vindt ze al wanneer je zoekt tussen de online profielen van Lexa. Appeltje eitje.

  Geef in je profiel op deze datingsite aan dat je gek bent op metal of zoek in de uitgebreide zoekfunctie naar mede-heavymetalfans. Op deze manier kom je snel in contact met gelijkgestemde muziekliefhebbers en kan je snel beginnen met je metaldating-avontuur. Via datingsites kun je dus heel specifiek iemand vinden. Daardoor is dating veel sneller een succes dan wanneer je in de kroeg zoekt.

  Relaties met mensen die bij je passen: online vrienden leren kennen via dating

  Ken je het gevoel dat je ergens thuis bent? Dat je op je plek bent? Singles die net als jij los gaan op Iron Maiden, Black Sabbath, Motörhead en Slayer geven je dit gevoel. Online je beste vriend of vriendin ontmoeten: het overkomt veel singles op datingsites. Iemand die lacht om jouw donkere en duistere grappen. Dat is ook liefde. Vriendenliefde voor het leven. Ben jij er klaar voor om je beste vrienden tussen gelijkgestemde mensen te vinden? En te headbangen met liefde die je wel snapt? Maak gratis een profiel aan op deze datingsite. Via deze site leer je pas echt mensen kennen en vermijd je mensen die van rock, klassieke muziek of popmuziek houden.

   

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven