Een wandeldate heeft in principe alle ingrediënten voor een geslaagde date, maar er zijn altijd zaken die onderweg roet in het eten kunnen gooien. Bij Lexa hebben wij een paar voor- én nadelen op een rijtje gezet zodat jij zelf kan ontdekken of een wandeldate iets voor jou is.

Meerdere wegen

Het grootste voordeel van een stuk wandelen zijn de mogelijkheden, die zijn namelijk eindeloos. Ga je voor een rustgevende tocht door de natuur? Of kies je voor een stevige stadswandeling met voldoende pitstops en voor ieder wat wils? En hoe ver ga je dan precies? In de jungle van de stad vind je voldoende prikkels om de vlotte gesprekken met jouw ideale match op gang te brengen. De natuur daarentegen, heeft vaak een bijzondere werking op de gemoedstoestand. Kijk daarom niet raar op als je plotseling verwikkeld raakt in diepe gesprekken over het leven, wandelen is namelijk verhelderend voor de geest. Wat je ook kiest, voor de wandeldate geldt: er zijn meerdere wegen die naar het romantische Rome leiden.

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Desiré & Jack
Han en Gini
Raymond & Noortje
Richard & Sabien
Veerle & Ronald
Karin & René
Marieke & Martijn
Joost en Nandy
Marjan en Nathanja
‘Het ijs was zo gebroken’ – Esme en Sander vertellen over hun ontmoeting
Mike & Nancy
Debby & Michael
Twan & Gisela
Cathy & Leon
Jantine & Alwin
René & Sharon
Milan & Anouk
Ik wilde helemaal geen relatie!
Corianne & Eric
Marielle & Wally

Verwacht het onverwachte

Je eindbestemming mag misschien duidelijk zijn, maar wat er onderweg gebeurt heb je niet altijd in de hand. Dit maakt wandelen dus zeker geschikt voor de meer avontuurlijke daters onder ons! De wereld is altijd in beweging en het kan dus zomaar gebeuren dat je ineens midden in een straatact beland, een verborgen plekje ontdekt of een bijzonder dier tegenkomt. Zonder vrees een nieuwe omgeving verkennen kan spannend zijn en een onverwacht positieve uitwerking hebben op je date. Staat je date niet heel erg open voor dit soort avonturiersgedrag? Dan weet je al gauw of diegene echt bij je past.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Inschrijven

Pijnlijke voeten

Niet iedereen staat op dezelfde manier in zijn of haar schoenen. Zeker niet na aan het einde van een flink stuk wandelen…auw! Een wandeltocht kan een onaangename wending nemen wanneer jij of je date last krijgt van bijvoorbeeld pijnlijke voeten of een blaar. En heb je nou net gekozen voor een tocht door de wildernis, dan is het iets minder gemakkelijk om een leuk koffietentje te vinden om jezelf even op te lappen. Een paar ‘comfy’ schoenen is dus zeker een aanrader. Tenzij je de spierballen hebt om de ander de rest van de dag van hot naar her te tillen natuurlijk…

Coach Heb je wat hulp nodig? Inschrijven

Ongewenste gasten

Afhankelijk van waar jullie gaan wandelen is er natuurlijk ook altijd een mogelijkheid dat je een bekende tegenkomt. Fijn als dat een leuke vriend is, maar het kan ook iemand zijn waar je misschien net niet op zit te wachten. Bijvoorbeeld die vervelende kennis of creepy buurman. Dat maakt nou niet bepaald de indruk die jij het liefst wilt achterlaten op een serieuze date. Je kan natuurlijk altijd een blokje om, maar mocht je daar te laat voor zijn, bereid je dan voor op een flinke portie ongemakkelijkheid.