Waar ontmoet je singles?2 minuten

Festival liefdes

Festival liefdes

Zomerse festivals zijn bij uitstek dé plek om uitgebreid om je heen te kijken, opzoek naar een potentiele nieuwe date. De muziek, zon en vrolijke, enthousiaste mensen creëren bij elkaar een sfeertje waar bijna iedereen gelukkig van wordt. En wat nu als jij staat te dansen en je oog ineens valt op die knappe jongen naast jou?

Eerste stap
Door de relaxte, losse sfeer en de nodige alcoholische drankjes is het ijs al snel gebroken. De eerste stap is dus sneller gezet dan je denkt. Probeer eerst oogcontact te maken en kijk of het van twee kanten komt. Kijkt hij steeds terug en lacht hij naar je? Grote kans dat het goed zit! Wacht niet te lang en stap op hem af. Ook jongens vinden het leuk wanneer ze benaderd worden. Er zijn tal van openingszinnen te bedenken, zorg alleen wel dat het niet te voor de hand liggend is.  “Kom je hier vaker?” en “Heb je misschien een vuurtje?” kun je misschien beter achterwegen laten.

The day after
Jullie staan leuk te kletsen en een klein vonkje is overgesprongen. Als het echt goed voelt en jij deze jongen niet wil laten lopen is het verstandig om vast nummers uit te wisselen. Vooral bij grote festivals is het bereik van je mobiele telefoon vaak slecht en in de drukte ben je elkaar zo kwijtgeraakt. Dat zou natuurlijk zonde zijn! Hebben jullie een leuke avond gehad en scheiden jullie wegen? Goed idee om hem de dag erna een sms’je te sturen om te kijken of hij samen met jou ergens een drankje wil drinken. En nu hopen dat het vonkje van de dag ervoor nog steeds aanwezig is.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven