Relatie2 minuten

Pas op voor deze vrouwen!

Pas op voor deze vrouwen!

De knappe vriendin
We hebben er allemaal wel een, zo’n veel te knappe vriendin die van alles en iedereen aandacht krijgt, waar ze ook komt. En het ergste is dat ze daar niks voor doet! Ze is superaardig en ze is een goede vriendin van je, maar leuk is anders wanneer je vriend haar kwijlend na loopt te staren.  

De grapjas
Ze is misschien niet superknap, maar wanneer ze haar mond opendoet laat ze iedereen lachen en ontstaat er direct een leuke sfeer. Eigenlijk is zo’n meid natuurlijk altijd welkom, maar onderschat niet het betoverende effect dat humor heeft op mannen. Houd bovendien het spreekwoord ‘Wie het laatst lacht…’ goed in je achterhoofd.

De intellectueel
Ze praat niet zoveel, maar als ze dan toch haar mond opendoet, is het meestal om scherpe kritieke op de maatschappij te uiten of om de laatst uitgekomen literatuur te bespreken. Zie je het al voor je? Jouw vriend die vol verwondering aan haar lippen hangt, terwijl het laatste boek dat jij hebt gelezen de catalogus van Ikea is. Nee dank je!

De verleidster
Je denk misschien dat ze jouw vriend heus niet zal verleiden, maar de drang is te sterk. De echte verleidster is nou eenmaal zo. Zodra er testosteron in de buurt is, gaat ze zich aanstellen, zwaait ze met d’r haren en laat ze per ongeluk iets vallen om te kunnen bukken (en prompt haar kanten string tevoorschijn komt). Jouw vriend houdt dan wel niet van dit type vrouwen, maar weet je zeker dat je het risico wilt lopen?

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven