De nasleep van een eerste nacht samen is niet altijd even makkelijk. Mannen, als vrouwen jullie vertellen dat het nachtelijke avontuurtje voor hen geen bijbedoelingen had, dat is meestal niet helemaal waarheid. Als die grote zorgeloze glimlach de morning after schuilt meestal een gevoel van angst. Heb ik wel goed gepresteerd gisteravond? Vond hij mij leuk? Vind ik hem eigenlijk leuk? Zomaar een aantal vragen die ’s ochtends hoogstwaarschijnlijk door het hoofd van de vrouw schieten..

En dan, net als de eerste onbestemde gevoelens zijn gaan liggen, stuur jij haar een berichtje:Bedankt voor gisteravond. Fijne dag vandaag!’. Open voor (te) veel interpretaties.. Waar kan zij uit kiezen?

Hypothese 1: Regelrecht drama

Geen liefdevolle woordjes, geen smiley. Het is duidelijk. Zijn sms’je is zo koud als een kommetje van steen. Zij denkt dat hij haar gebruikt heeft of dat hij haar zelfs haat, waardoor zij hem in de loop van de dag ook begint te haten. Zij heeft zijn naam in haar hoofd al vervangen door een paar random scheldwoorden, om vervolgens in huilen uit te barsten. Kortom: een groot drama. Gelukkig is daar haar beste vriendin die haar in alle rust richting een andere hypothese kan wijzen. No Panic.

Hypothese 2: Hij weet niet wat hij moet zeggen

Misschien is de beste man een beetje verlegen. Hij wil echter wel graag wat van zich laten weten, want hij heeft een leuke avond gehad.. Hij wilde jou daarvoor bedanken en jou een fijne dag wensen. Een ludieke en origineel berichtje was alleen veel te veel gevraagd van zo’n gereserveerde, mysterieuze man. Nu maar hopen dat zij er doorheen prikt, zodat hij in de toekomst extra kansen krijgt voor originaliteit. Mysterieus = sexy!

Hypothese 3: Hij heeft het sms’je naar een verkeerd nummer gestuurd

Zij moet deze hypothese direct uit haar hoofd zetten, anders heeft hij wel een hele drukke avond gehad.

Hypothese 4: Misschien is dit toch wel een goed teken

Hij denkt aan haar. Hij wil haar nog een keer een bericht sturen om haar te laten weten hoe leuk hij het vond. Zonder poespas. Misschien wil hij middels dit bericht wel laten weten dat hij niet kan wachten op nog meer avondjes met haar. En ze leefden nog lang en gelukkig. Halleluja!