Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating in Ede

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Ede is al sinds jaar en dag een populaire plek onder de natuurliefhebbers. Deze gemeente ligt namelijk midden in het mooiste en bekendste natuurgebied van Nederland: de Veluwe. De gemeente kenmerkt zich door vele verschillende landschappen. Dit komt omdat de gemeente precies op de grens van de Veluwse stuwwallen ligt. Zo vind je in en rondom Ede bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Naast de prachtige natuur heeft Ede en omgeving nog veel meer te bieden. De stad zelf heeft namelijk ook een enorme uitstraling. Het is er ongelofelijk gezellig, mede door de warme inwoners van Ede. Als je in Ede woont zal dit je bekend in de oren klinken! Ben jij single in Ede, dan heb je nog een extra gelukje te pakken: er wonen namelijk nogal veel andere leuke singles in Ede! Waar wacht je nog op?

  Een van de manieren om met singles uit Ede in contact te komen is een datingsite. Online dating is helemaal van nu! Daarom zijn er ook veel datingsites waar je uit kan kiezen. Vind je de keuze lastig, dan is het is verstandig om te kiezen voor een populaire datingsite. Zo heb jij een ruime keuze aan andere leuke singles bij jou in de buurt. Daarbij kan je het hoge bezoekersaantal van de datingsite er zeker van zijn dat ook jouw profiel bekeken wordt.

  Lexa mag zich 2012 de nummer 1 datingsite van Nederland noemen. Deze datingsite maakt daten dan ook erg makkelijk! Ben jij op zoek naar een date in Ede, maak dan een leuk profiel aan, laat weten dat je op zoek bent naar leuke singles bij jou in de buurt en Lexa laat jou alle singles in Ede zien die voldoen aan jouw criteria! Heb jij iemand gevonden die bij jou past, dan kan je via de datingsite met hem of haar chatten. Voor je het weet, loopt het chatten uit op een gezellige date! Heb je nog een beetje inspiratie nodig voor deze date, dan hebben wij een aantal leuke ideeën voor een date in Ede op een rijtje gezet.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Deniz & Davut
  • Anniek & Lars
  • Bjorn & Jolanda
  • Henk en Irene
  • Berjan & Sarah
  • Marian & Gijs
  • Maarten & Annemarie
  • Stefan & Monique
  • Kim & Rob
  • Twan & Dianne
  • rene en petra
  • Leo & Margareth
  • Joost en Nandy
  • Manuela & Rien
  • Michiel & Wendy
  • Saskia & Lianne
  • Diana & Raimond
  • Jolanda & Jay
  • Harold & Corine
  • Sophie & Robin
  Gratis Aanmelding

  Een leuke date in Ede na chatten op een datingsite

  Kröller-Müller Museum

  Het Kröller-Müller Museum is een museum voor de moderne kunst. Dit wist je waarschijnlijk al, het museum is namelijk bekend op internationale schaal. Dat is ook niet gek, het is namelijk een prachtig museum! Het Kröller-Müller Museum ligt midden in het Nationaal Park De Hoge Veluwe in Otterloo en heeft, samen met het aangrenzende beeldenpark, een omvang van ongeveer 25 hectare. Het museum beschikt onder andere over een enorme collectie schilderijen en tekeningen van Vincent van Gogh. Daarnaast worden er ruim 400 werken uit de collectie Visser tentoongesteld. Heeft jouw crush van de datingsite tijdens het chatten aangegeven dat hij of zij een grote kunstliefhebber is, dan is een date in het Kröller-Müller Museum zeker een groot succes!

  CineMec

  Rij je op de snelweg langs een geluidswand, dan is dit meestal geen mooi aanzicht. Grote, grijze, dikke muren is nou niet bepaald aantrekkelijk.. Langs de A12 in Ede kwamen ze met een andere oplossing: de bioscoop CineMec in de muur integreren! Bioscoopzalen zijn namelijk net zo geluidsdicht als zo’n onprettige geluidswand. Een mooie oplossing waar de inwoners van Ede ook van kunnen profiteren. CineMec heeft 9 zalen waar dagelijks grote blockbusters en internationale arthousefilms worden afgespeeld. Daarnaast zorgt CineMec ervoor dat jij via een satelliet allerlei grote voorstellingen over de hele wereld live op het grote doek kan zien! Bleek uit het chatten op de datingsite dat jouw crush houdt van internationaal theater, dan kunnen jullie bij CineMec zo intunen bij een voorstelling die op dat moment in Londen bezig is. Je hoeft er Ede niet eens voor te verlaten! Kortom, een date om niet snel te vergeten.

  Heideweek

  Heb jij eind augustus een date gepland met jouw crush van de datingsite, neem hem of haar dan mee naar de Heideweek in Ede! De Heideweek is een feestweek waar vele Edenaren en vakantiegangers zich op verheugen. Jaarlijks trekt de Heideweek ruim 150.000 bezoekers en is daarmee een van de grootste evenementen van Gelderland. De week wordt afgetrapt met een feestavond waarop de burgemeester van Ede op het Marktplein de sleutel van Ede overhandigd aan de zogenaamde ‘Heidehoogheden’. Hierna kan het feest losbarsten! Gedurende een week worden er ruim 70 evenementen georganiseerd in Ede en omgeving, met aan kop de Heideoptocht, de Oud-Lunterse dag en de Vlegeldag in Bennekom. Zei jouw date tijdens het chatten dat hij of zij wel houdt van een feestje, dan is daten tijdens de Heideweek zeker een aanrader!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven