Zoenen3 minuten

Wat is een goede kus?

Wat is een goede kus?

Jullie hebben een waanzinnige avond gehad en het einde van de date nadert. Jullie staan voor jouw huis en hij komt langzaam dichterbij, brengt zijn lippen richting de jouwe en dan… Helaas. Jij blijkt te maken te hebben met een wasmachine. Wat een enorme teleurstelling!

Niet kunnen zoenen is een grote afknapper. Veel te nat, veel teveel tong, veel te weinig tong: het zijn allemaal fouten die men kan maken bij een zoen. Hoe leuk jullie het ook hebben samen, een slechte kus kan dit allemaal in rook doen laten opgaan. Het is tenslotte de basis, als hij of zij al slecht is in het geven van een passionele kus, dan belooft dat niet veel goeds tussen de lakens.. Heb jij het gevoel dat jij ook af en toe de fout ingaat? Lees dan onderstaande tips om jouw crush de meest perfecte zoen te geven!

Passie

Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar voorkeuren betreffende een zoen. Daarbij verschilt de perfecte zoen per moment. Een afscheidskus op straat is natuurlijk anders dan een zoen als jullie al half-ontkleed in bed liggen. Toch moeten iedere zoen een bepaald element delen: passie. Een kus zonder passie is maar een halve kus. Je weet dat jouw kus passie bevat als jij even jouw ogen opendoet en ziet dat jouw crush zijn of haar ogen sloten houdt. Je voelt daarnaast of die ander zich over geeft, wat betekent dat zij echt van de kus genieten. Maar hoe geef je een passionele kus?

De perfecte zoen

Zorg er allereerst voor dat jij niet uit jouw mond stinkt. Hoeveel liefde jij ook legt in jouw zoen, een stinkadem zal niet bevorderlijk zijn. De tweede stap is een goede plaatsing van jouw handen. Raak hem of haar zo aan dat jullie echt met elkaar in contact staan. Wil je iemand opwinden, dan zijn de billen een goede plek. Ben niet passief, een goede zoener handelt overtuigend!

Breng daarna jouw gezicht richting het gezicht van jouw lover. Geef hem/haar een bescheiden kus en wacht een paar seconden. Zo bouw je de spanning goed op en wil jouw lover niets liever dan jouw lippen weer op de zijn/hare voelen. Probeer ondertussen de gesteldheid van jouw date goed in te schatten. Wil hij of zij een romantische kus of een opwindende zoen? Na de eerste bescheiden kus, verwacht jouw date de vervolgkus. Wil jij date een romantische kus, gebruik dan bij de vervolgkus niet teveel tong. Dit geeft namelijk verkeerde signalen en misschien ga jij wel helemaal niet mee naar boven. Wil jouw lover een spannende nacht beleven, dan mag je best wat meer tong gebruiken. Het is namelijk pas de eerste stap van wat nog komen gaat.. Doe ongeacht rustig aan, de zoen moet wel memorabel blijven. Geef jezelf over, dan zal jouw date dit ook doen.

Vergeet niet, kus met passie. Dat is uiteindelijk hetgeen waar een perfecte kus om draait!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven