Tips3 minuten

Laat hem smelten!

Laat hem smelten!

Wat laat mannenharten smelten?
Niet alleen lange benen en een flink bos hout voor de deur houden mannen in je greep. Er is meer wat hen intrigeert en waardoor ze naar je zullen snakken. Welke andere dingen je van nature hebt of kunt doen om hem verslaafd aan jou te maken, lees je hier.

Geestig en gevat
Zowel voor man als vrouw geldt dat humor een van de meest verleidelijke eigenschappen is. Maar humor kan, als het verkeerd of overdreven wordt toegepast, ook makkelijk de irritatiegrens passeren. De ideale verhouding is een vrouw die gevat, grappig en geestig is en een portie zelfspot kan toepassen. Een clown met flauwe grappen is daarentegen níet wat ze willen.

Die ogen..!
‘De spiegel van de ziel’ oftewel, je ogen. Je kijkers spelen een erg belangrijke rol bij het spel van de liefde. Voor veel vrouwen én mannen is dat het eerste waar ze naar kijken bij de ander. Het zal niet de eerste keer zijn dat een man alleen door het kijken naar de ogen van een vrouw verliefd op haar wordt. Love at first sight, heet dat ook wel..

Dat unieke, dat ene waar je je vinger niet op kunt leggen..
De lange benen en goed geproportioneerde buste blijven goede lokkertjes. Maar waar het misschien nog wel meer om gaat is charme. De natuurlijke, sensuele en heel eigen trekjes van een vrouw. Maar juist het ontbreken daarvan kan iemand ook iets speciaals geven. Een vleugje van haarzelf, iets ontastbaars, iets persoonlijks, bijzonders, geks, iets.. iets onverklaarbaars en vooral iets onvergetelijks!

Geen gedoe
Mannen houden van vrouwen die lekker in hun vel zitten. Zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid bij een actieve vrouw zijn sexy. Vrouwen die weten wat ze wel en niet willen. Vrouwen die niet barsten van de obsessies of complexen zijn vrouwen met lef en met wie het leven vast niet saai zal zijn… En dát soort vrouwen willen ze dus graag!

Vrouwelijk, maar naturel
Verzorgd, sexy, mooi gekleed en vooral vrouwelijk; graag. Maar teveel van dat al is niet nodig. Make-up, decolleté, te minirokjes en te hoge hakken (vooral in combinatie met elkaar) hebben in het geval van overdaad het ongewenste effect. Het mag zeker vrouwelijk en sexy, maar een soort stripfiguur waarbij alles wat vrouwelijk is, wordt overdreven is niet nodig. Juist iets suggereren wat je niet direct ziet, is iets wat mannen nieuwsgierig maakt. Enorm nieuwsgierig.

Een hete ijskoningin
Koud aan de buitenkant, terwijl het van binnen steamy hot kan zijn. Een schijnbaar rustig voorkomen waar af en toe een glimp van ondeugendheid tussendoor piept. En later blijkt zelfs dat ze ronduit wilde trekjes heeft! Niets wat een man zo kan laten smelten als onverwacht pikante randjes aan een vrouw en binnen een relatie..

Koppie koppie
Het hebben van bewondering voor een ander maakt die ander nóg aantrekkelijker. Een intelligente vrouw die iets te vertellen en meegemaakt heeft en kennis van zaken heeft, is daarom extra onweerstaanbaar voor een man. Drives him crazy..!

Onafhankelijke vrouw
Een vrouw die geen man nodig lijkt te hebben om happy te zijn en die haar eigen boontjes dopt, heeft ook een bijzondere werking op mannen. Mannen die haar interessant vinden, zien haar als een uitdaging en als ze haar te pakken krijgen, kunnen een verslaving ontwikkelen, aan haar..

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven