Je kunt toch niks fout doen als je gewoon het recept volgt? Vergis je niet, er kan in de tussentijd van alles mis gaan. Pannenkoeken bakken op te hoog vuur of een ei toevoegen aan heet gekookt water mag dus blijkbaar niet? Als de soep pruttelt, is het dan klaar of niet? Hoort spaghetti zo te kleven? Zoveel vragen die door schaamte onbeantwoord blijven. ‘Weet je dat niet?’, gevolgd door een goedbedoeld, maar gemeen geuit lachje. Staat bij jou tijdens het koken het zweet tussen de billen? Dan kun jij deze vijf apps hard gebruiken!

1. Justeat

Justeat staat bij veel mensen bovenaan het lijstje van superhandige bestelsites of apps. Deze service biedt toegang tot ruim 40.000 restaurants. Genoeg variatie dus! Als je jouw eten bij Justeat bestelt, krijg je ook nog eens een sms’je wanneer het onderweg is. Zo hoeft jouw lover niet lang te wachten op het eten: ‘Over een halfuur ben je welkom en ik heb heerlijke sushi gemaakt.’ Makkelijk toch?

2. Thuisbezorgd

Naast Justeat is Thuisbezorgd ook een van de meest bekende bezorgingservices van Nederland. Bestel snel een pizza, chinees of sushi en betaal direct online. Je kunt bij Thuisbezorgd zelfs je eten volgen met een foodtracker! Zeer handig voor de ongeduldige mens. Je weet precies waar jouw heerlijke spaghetti Carbonara uithangt!

3. Foodora & Deliveroo

Woon jij in Amsterdam? Dan heb je geluk! Hier sprinten namelijk de fietsjes van foodora en Deliveroo je een paar keer per dag om de oren. De grote rugtassen zitten gevuld met gezond en kwalitatief goed eten. De fietsbezorgers brengen de heerlijke maaltijden binnen 30 minuten bij je thuis. En dat op de fiets! Ook deze bezorgdiensten bieden veel gevarieerd eten van verschillende restaurants. Van hamburgers tot oesters en van champagne tot cola light. Alles is mogelijk!

4. Tante bep

Iedere dag biedt Tante Bep een menu aan vanuit een ander restaurant. Hierdoor eet je elke dag afwisselend en gevarieerd. En je eet niet zomaar iets. Nee, Tante Bep selecteert de beste restaurants speciaal voor jou. Ook zijn bij Tante Bep de bezorgkosten inclusief, en wordt jouw eten warm bezorgd op elektrische scooters. Als jij van lekker eten houdt, dan is Tante Bep zeker wat voor jou! Momenteel serveert Tante Bep alleen eten in Amsterdam en Den Haag.

5. eet.nu

Net als de overige bezorgingservices bezorgt eet.nu het eten warm en zo snel mogelijk bij jouw thuis. Ook eet.nu biedt gevarieerd eten van allerlei verschillende soorten keukens.

Sinds kort maakt eet.nu ook gebruik van de dienst Butler. Hiermee kun je een tafel reserveren bij 18.000 verschillende restaurants in Nederland. Hebben jij en jouw date toch zin om buiten de deur te eten? Dan kun jij Butlers’ hulp wel gebruiken!