Tips3 minuten

Extreme date: 5 x adrenaline

Extreme date: 5 x adrenaline

Geen zin in de zoveelste romantische comedy, een potje schaak of een dinertje bij kaarslicht? Of is het misschien nog niet serieus genoeg om te kiezen voor uiterst romantische dates? Dat is heel begrijpelijk. Een beetje pit toevoegen aan jouw liefdesleven kan voor menigeen veel goeds betekenen. Hoe dan ook zijn deze vijf extreme dates een hartstikke goed idee als jij een uitdaging wel kunt waarderen!

1. Ultimate survival

Ja, daar noem je er eentje. Ultimate survival is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Niet douchen, geen droge kleren, blikvoedsel of zelfs té vers eten. Wat voor jou als een nachtmerrie klinkt, kan voor anderen ‘a dream come true’ zijn. Samen raften, bergen beklimmen, eten vangen, eten koken, uitgeput tegen elkaar aan kruipen en ’s ochtends genieten van de opgaande zon. Waar meld ik me aan?

2. Paintball

Een ruige sport waar je niet geheel zonder kleerscheuren vanaf komt. Je hoeft er ook niet raar van op te kijken als er een paarsblauw kleurenpalet op jouw lichaam verschijnt. Op wat gevoelige gevolgen na, is paintball een fantastische activiteit om samen te doen. Je creëert spanning en sensatie en bent onderdeel van een hilarische ervaring die jullie samen delen. Ben je kleinzerig? lasergamen voel je niks van.

3. Skydiven / Bungeejumpen

De echte waaghalzen onder ons kunnen nog een stapje verder gaan. Uit een vliegtuig springen of jezelf de diepte in werpen staat niet bij iedereen boven aan het lijstje. Begrijpelijk. Het is echter wel dé activiteit waarbij jouw adrenaline-niveau als een pijl de hoogte in zal stijgen. Letterlijk!

4. Mountainbiken

Een romantisch rondje fietsen zit er voor jou niet in. Jij wilt racen door de bergen, de verse buitenlucht inhaleren en af en toe wat modder happen. Jij wilt een stoere date! Het is een goede workout, een oppeppende activiteit en je houdt er wellicht nog een lichte tan aan over. Pas op voor de rondvliegende insectjes, dus: lipjes op elkaar.

5. Pretpark

Een stapje minder ruig, een stukje toegankelijker dan een parachute aan je rug en ook nog eens hartstikke gezellig. Er zijn achtbanen, schietstoelen, spookhuizen, noem maar op. Voor de angsthazen onder ons zijn er vast ook zweefmolens en glijbanen. Voor ieder wat wils dus! En men zeg altijd maar zo: wie niet waagt, wie niet wint!

Zijn deze vijf dates alsnog niet wild genoeg voor je en willen jij en jouw date tot het uiterste gaan? Probeer dan diepzee duiken, helikopter skiën, rodeo rijden, zwemmen met haaien, motorcrossen, paranormal activity of speel een potje FIFA met iemand die niet tegen z’n verlies kan. Eng hoor!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven