Tips2 minuten

Do’s en don’ts kleding tijdens eerste date

Do's en don'ts kleding tijdens eerste date

Je hebt een leuke jongen ontmoet, jullie hebben wat uurtjes chattend doorgebracht en er is een klik. De eerstvolgende stap is een ontmoeting. Een date. Een afspraakje. Altijd spannend wanneer je iemand voor het eerst in het echt gaat ontmoeten en alhoewel het erg leuk is, zorgt het ook voor stress. Eerste vraag die bij bijna alle vrouwen direct door het hoofd schiet: Wat doe ik aan?!

Do’s & Don’t
Er zijn mensen die roepen dat je nooit ‘overdressed’ kunt zijn. Helaas is dit niet waar. Dress to the occasion. Je gaat samen iets drinken, wellicht een hapje eten en wie weet daarna nog een dansje wagen. Wanneer jij in je mooiste jurk komt aanwandelen zal hij waarschijnlijk een beetje vreemd opkijken.
Hou het sexy maar simpel. Ga voor een mooie, strakke spijkerbroek of een soepel vallend jurkje. Simpel is niet saai. Een veel gebruikte term in de modewereld is niet voor niets Less is More. Ga voor een mooi decolleté of laat je benen zien. Kies liever niet voor allebei, je wilt niet alles in één keer prijsgeven.
Het juiste schoeisel is heel persoonlijk. Waar de ene vrouw een hele marathon rent op hakken van 13 centimeter kan een ander niet eens recht naar het toilet lopen. Kies schoenen waarvan je weet dat ze lekker zitten en waar je het de hele avond op kunt volhouden. Want niets is zo vervelend om tijdens een geweldige date vervroegd naar huis te moeten gaan omdat je niet meer kunt lopen.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven