Tips3 minuten

Hoe bereid je een date voor? Tips en trucs.

Laura, 22/03/2019
Hoe bereid je een date voor? Tips en trucs.

Niet alleen de vrouwtjes zitten zich uren te verheugen en voor te bereiden op het romantische avondje. Althans, zo zou het niet moeten zijn. Mannen, get ready en vergeet niet..

… te ontspannen
Om totaal relaxed op jullie romantische date te verschijnen, zorg je die dag goed voor jezelf. Lekker even sporten, lees een boek, luister naar je fijnste tunes en zorg dat je volledig zen bent voor een heerlijk avondje samen.

… de afspraak te bevestigen
Zorg dat je haar voor bent zodat zij niet de hele dag in spanning zit en zij jou een uur van tevoren een berichtje moet sturen met de vraag ‘of vanavond nog doorgaat’. Een berichtje in de ochtend of een kort telefoontje om te laten weten dat het natuurlijk doorgaat werkt sfeerverhogend. Erbij vertellen dat je zin hebt om haar te zien al helemaal.

…op tijd te zijn
Te laat komen, al dan niet om hard to get te spelen en haar nog meer naar jou te laten hunkeren of om te pochen met je drukke schema? Doe maar niet. Wees galant en be on time. Of zelfs een tikkie te vroeg, dat staat je alleen maar nog netter en is fijn voor haar.

…je te scheren
Een stoer en sexy driedagenbaardje mag wel, maar een te lange baard staat al snel onverzorgd. Sikjes en snorren zijn beide ook riskant, want je hebt geen idee of zij die leuk vindt. De meeste vrouwen lopen wel warm voor glad tot maximaal driedagenbaardje, dus doe je voordeel met deze wetenschap!

…parfum op te doen
Bij het spel der liefde speelt geur een belangrijke rol. Parfum maakt je, als je de juiste kiest die bij jou past, extra aantrekkelijk en ze zal voortaan aan jou denken als ze de geur ruikt. Maar kies je de verkeerde of lijkt het erop dat je de hele fles over je heen hebt gegoten, dan kan het ook afstotend werken. Dus: kies de juiste (licht, zoet en fruitig doen het meestal goed) en overdrijf niet.

…aandacht te besteden aan je outfit
Want daarmee laat je haar zien dat je moeite voor haar hebt gedaan. Dat je niet rechtstreeks uit werk bent gekomen of via de sportschool. Maar overdrijf ook niet de nette kant op: driedelig grijs en stropdas is nergens voor nodig als je normaal gesproken het type ‘t-shirt en jeans’ bent. Als je je lekker in je kleding voelt, zie je er ook lekker uit. Wees jezelf en wees verzorgd, that’s all.

 
…je tanden te poetsen

Lijkt overbodig om te noemen, maar is wel extreem belangrijk om niet te vergeten. Ongeacht het tijdstip waarop je hebt afgesproken en ongeacht het feit dat je je tanden ‘vanochtend al hebt gepoetst’: zorg voor een frisse adem! Stinkende mondgeuren staat erg hoog op de zwarte lijst van vrouwen, dus zorg dat ze jou niet daarop kan afkeuren.

…op de details te letten
Een ongeluk zit in een klein hoekje. En helaas voor jou vallen details vaak op bij vrouwen. Een ongestreken overhemd, witte sokken in je zwarte schoenen, een gaatje in je shirt of een Snoopy-boxershort die boven je afgezakte broek uit steekt…. Let op de details!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven