Tips5 minuten

Verleiden: hoe flirt ik met een vreemde?

Verleiden: hoe flirt ik met een vreemde?

Je staat in de rij voor de kassa een beetje weg te dromen, terwijl je geduldig wacht tot je aan de beurt bent. Je tuurt nietsvermoedend om je heen en dan opeens word je gegrepen door een prachtige verschijning die door de deuren naar binnen komt. Je bent overvallen door de aantrekkingskracht en je kan nog maar aan een ding denken: met deze knappe man of vrouw wil ik op een date! Maar hoe ga je dit aanpakken? Hier ben je aan het juiste adres. Wij hebben een aantal tips om te flirten met die vreemde man of vrouw die jouw hart gestolen heeft!

Maak oogcontact

Door te flirten laat zien je aan elkaar zien dat je geïnteresseerd bent en dat je de ander graag wilt leren kennen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de ander laat weten dat je hem of haar leuk vind?

Als jullie blikken elkaar niet kruisen, zou jouw grote crush nooit van jouw bestaan afweten en dit zou natuurlijk ronduit tragisch zijn. Eén van onze eerste tips is daarom: laat je crush weten dat je bestaat. Ga daarom zoveel mogelijk in het zicht staan en probeer haar of zijn blik te trekken. De beste manier is om dit echter enigszins op een subtiele manier te doen, een té doordringende blik kan misschien foute signalen (lees: een beetje freaky signalen) geven. Heb je nog nooit eerder zo bewust geflirt en vind je het spannend om gezien te worden? Geen zorgen, want je hebt niks te verliezen. Weet dat jij gezien mag worden!

Lach

Je hebt die leuke crush in het vizier, en positioneer jezelf zo dat hij of zij je kan zien. Heb je eenmaal oogcontact, en voelt het goed? Geef jouw crush dan een grote glimlach. Het gaat er hierom dat je aan de ander laat merken dat je hem of haar leuk vindt. De combinatie van jouw sprekende ogen en een stralende lach moet hem of haar toch wel laten smelten?

Flirten is initiëren en reageren. Wordt jouw glimlach beantwoord door een glimlach van de mysterieuze onbekende man of vrouw? Wat leuk, want dat laat zien dat de ander jou ook ziet zitten. Nu is er is officieel sprake van een flirt!

Neem je tijd

Sommige vrouwen of mannen gaat het flirten gemakkelijk af. Maar weet dat dat niet bij iedereen zo is. Het kan de beste overkomen dat het een keer niet zo goed gaat als gepland. Het kan eenmaal wat langer duren voordat de ander jou ziet zitten. Sommige mensen willen jou eerst beter leren kennen door met je te praten voordat ze terug flirten.

Leek jouw nieuwe crush nog niet echt te happen? Geef dan nog niet op! De een ontdooit wat makkelijker dan de ander. Hij of zij was misschien niet helemaal bewust van jouw poging tot flirten. Zorg er daarom voor dat jullie nog een keer oogcontact hebben. Sommige mannen en vrouwen hebben soms niet door dat iemand met hen flirt. Misschien heeft jouw crush wel een mini staar wedstrijdje nodig om overtuigd te worden..

Durf!

Uiteindelijk draait het allemaal om de laatste stap, erop afgaan. Het zou toch zonde zijn als je nooit te weten komt hoe deze flirt had af kunnen lopen! De meeste mannen alsook vrouwen vinden het vaak leuk wanneer je een gesprek start. Maak een praatje, stel vragen en laat (op een bescheiden manier) merken dat je geïnteresseerd bent. Wees oprecht, dat werkt het beste. Mensen merken wanneer je contact zoekt en een gesprek aanknoopt, wanneer je wel of niet oprechte aandacht voor hen hebt.

Je zult al gauw merken of hij/zij openstaat voor iets meer dan alleen een supermarktflirt. YOU CAN DO THIS!

Gaat je crush met jou in het gesprek mee? En heb je het idee dat dat hij of zij jou ook ziet zitten? Je kunt vragen of de vreemde op social media te vinden is. Of vraag het nummer van je crush. Neem zelf het initiatief, zo laat je zien dat je hem of haar echt leuk vind. Stuur hem of haar een bericht, en ga verder met flirten op whatsapp om elkaar beter leren kennen. Wacht wel op een antwoord voordat je de ander overstroomt met vragen. Wie weet rolt uit jullie contact wel een date! Tips nodig voor het flirten via berichtjes of op social media? Check de site voor ons artikel dat hierover gaat.

Heb je al onze tips gebruikt, maar vind je het toch nog erg lastig om een vreemde aan te spreken, je crush te versieren of te flirten met een vreemde in de supermarkt? Weet dat je niet de enige bent en dat het de volgende keer beter gaat. Oefening baart kunst!

Geen zorgen. Wij hebben nog een laatste tip in petto: Je kunt genoeg (gratis) dating apps of datingsites vinden waar je kunt oefenen met flirten. Je vindt mannen en vrouwen op de dating apps vanuit heel Nederland, die toe zijn aan een leuke relatie.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven