Na de urenlange rit in een benauwde auto ben jij wel klaar voor een avontuurtje! Laat het opzetten van de tent maar even aan jouw vrienden over, want jij bent te druk met het spotten van hotte campinggasten. Na het lezen van deze 5 tips weet jij namelijk precies hoe jij moet flirten op de camping! Ciao bella, hola guapo en bonjour mon amour. Smeer je goed in, dit wordt een hete vakantie!

Leer de taal

Over het algemeen staan er op een camping veel verschillende soorten mensen die allemaal een andere taal spreken. Wanneer jij een camping in Italië bezoekt kun je er van uitgaan dat jij eventueel een knappe Romeo aan de haak zal slaan. Bereid je voor! Leer een aantal woorden, openingszinnen en versiertrucs, en hengel Romeo met één vinger binnen.

Be cool

Je maakt natuurlijk volledig de blits als jij een instrumentje of twee kunt bespelen. Laat de akkoorden zachtjes van je gitaar af glijden en je zult zien dat er binnen no time een aantal knappe dames of heren bij de kumbaya-kring zullen aansluiten. Ben jij geen muzikaal talent? Dan zijn er genoeg andere manieren om aandacht te trekken. Draai leuke muziek, speel leuke spelletjes of verspreid de geur van jouw heerlijke barbecue kunsten. Ook zo raak jij gegarandeerd de juiste snaar!

Spreek mensen aan

Ben niet bang om mensen aan te spreken. Vakantiegangers vinden het alleen maar gezellig om nieuwe mensen te leren kennen wanneer zij op een camping verblijven. Schroom niet om gedag te zeggen of je even voor te stellen. Op deze manier verbreed jij je campingnetwerk en verhoog je jouw kansen! Wie weet ziet het meisje van hiernaast jouw ook wel zitten, maar heeft ze deze tips nog niet gelezen!

Kopje suiker?

Als je het te spannend vindt om je uit het niets voor te stellen of gedag te zeggen, kun je natuurlijk ook altijd een smoesje bedenken. Hebben jullie een kopje suiker; mag ik misschien je gasstelletje lenen; heb je wat afwasmiddel voor me, enz. Zodra jij iets geleend hebt van iemand kun je het terugbrengen, en zelfs iets terugdoen! Koop bijvoorbeeld een flesje wijn of nodig hem/haar uit voor een borrel.

Samen dingen doen

Je bent op vakantie en hebt letterlijk zeeën van tijd. Jouw camping-crush dus ook! Pak deze tijd om gezellig samen dingen te ondernemen. Bezoek een stadje, doe iets avontuurlijks of ga bijvoorbeeld lekker liggen op het strand. Dit zou nog wel eens uit kunnen lopen op een intieme vakantie voor twee! Vergeet alleen niet de mensen met wie je daadwerkelijk op vakantie bent..