Tips2 minuten

Tips om romantiek in stand te houden

Tips om romantiek in stand te houden

Jullie zijn alweer een tijdje bij elkaar. Jullie hebben elkaar ontmoet op jullie favoriete datingsite en nu al hebben jullie het allebei te druk en zou je graag wat meer romantiek, begrip, aandacht en rust in jullie relatie zien. Lees dan onderstaande tips maar eens goed door.  

Massage
Geef je partner eens een ontspannende massage. Je hoeft er geen cursus voor gevolgd te hebben. Koop een heerlijke massageolie en het feest kan beginnen. Tip: begin met de rug, dat is het makkelijkste en voor je partner het meest ontspannend.

Een warm bad
Laat het bad vollopen voordat je partner na een lange dag hard werken thuiskomt. Voeg een paar druppels essentiële oliën toe en laat samen de spanning van de dag van jullie afglijden.

Ga gezellig samen iets doen
Zoals gezegd haal je meer romantiek uit je relatie door meer aandacht aan elkaar te schenken. Leef niet langs elkaar heen maar doe echt iets samen. Denk aan een ouderwets bordspelletje, lekker knuffelen of juist een goed gesprek houden. Jullie kunnen samen de vakantie gaan plannen, praten over later of over jullie relatie of bijvoorbeeld.

Samen sporten
Bewegen is goed voor je gezondheid! Loop, ren, schaats, ski, zwem, fiets of tennis! Alle spanning en stress verdwijnt en je lichaam maakt  endorfine aan voor een extra boost. De sportscholen zijn meer geworden dan alleen maar zalen met machines en ruimtes waar jij je aan je lichaam kunt wijden. Maar sporten kan ook je relatie verbeteren. Samen met je partner sporten en naar een doel toewerken (een strakker lijf, een paar pondjes eraf) smeedt een band. Een uurtje samen sporten kan je relatie soms meer goed doen dan een avondje naar de bioscoop.

Conclusie
Romantiek is niet iets dat je één avond per week zou moeten hebben. Je kunt er de hele dag aan werken, iedere dag opnieuw. Pas de bovenstaande tips vaak toe en merk hoe jullie langzaam meer aandacht voor elkaar krijgen. Verras de ander, maak het gezellig samen en wees lief voor elkaar.
Succes!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven