Tips2 minuten

Bericht uitpluizen: « Tot de volgende keer » vs « Tot snel »

Bericht uitpluizen: « Tot de volgende keer » vs « Tot snel »

Een sms’je kan maar een aantal tekens bevatten en dit soms problemen opleveren. De berichtjes zijn soms maar moeilijk te begrijpen. Je denkt dat jij weet wat hij/zij heeft willen zeggen met een bepaald sms’je, maar dan blijkt uit het volgende berichtje dat jouw crush het volledig anders bedoelde. Zelfs honderd keer nalezen en met al jouw vriend(inn)en bespreken heeft soms geen zin. Daarom proberen wij jou een beetje vooruit te helpen met het ontcijferen van een sms’je. Deze week: « Fijne avond, tot de volgende keer! » vs « Fijne avond, tot snel! ».

De afsluiter « Fijne avond, tot de volgende keer »

Kijk uit, GEVAAR! De toon is casual. ‘De volgende keer’ lijkt echter wel blijk van gebrek aan interesse te geven. Het zou vertaald kunnen worden als ‘misschien tot een dezer dagen en als dat niet het geval is, dan maakt mij dat eigenlijk ook niks uit’. De schrik kan groot zijn.. Hoe dan ook, raak niet ontmoedigd! Sommige personen spelen namelijk graag hard-to-get (erg verwarrend allemaal). Zij zijn namelijk bang om gekwetst te worden en houden het liefst hun ware gevoelens zo lang mogelijk voor zich. Probeer daarom nog een date los te krijgen om zijn of haar gevoelens een beetje te peilen. Misschien is jouw crush gewoon niet zo goed in sms’en?

De afsluiter « Fijne avond, tot snel »

YES, je mag blij zijn! Je hebt jouw nieuwe lover in the pocket. Hij of zij wil jou echt graag weer zien. ‘Tot snel’ betekent ‘Ik kan niet wachten om jou weer te zien, ik denk alleen nog maar aan jou..’. Je kunt nu twee dingen doen: als jouw hart een aantal sprongetjes maakten tijdens het lezen van dit bericht, waarom dan nog meer tijd verspillen? Plan dan zo snel mogelijk een andere date! Als jij het nog niet helemaal weet, neem dan lekker de tijd. Daar geeft deze ‘open’ afsluiter jou ruimte genoeg voor!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven