Gisterenavond was je gezellig op stap met je vrienden en vriendinnen. Op zaterdag eerst lekker samen borrelen in de kroeg en daarna door naar de hipste tent in de stad. Jullie weten wel wat the place to be is! Het was een ontzettend leuke avond, maar hotte singles ben je niet tegengekomen. Stiekem was je ook niet echt bezig met een potentiële nieuwe crush: jij had alleen maar oog voor je vrienden. Niet getreurd: op zondag zijn er genoeg leuke plekken om te flirten!

Op naar het strand

Een avondje stappen gaat uiteraard gepaard met de nodige drankjes. De morning after begint waarschijnlijk dus met een fikse kater en het liefst blijf je de hele dag in bed series kijken. Vandaag is echter niet zo’n dag. Spring onder de douche en trommel wat vrienden op om naar het strand te gaan. Met je blote voeten in het zand en de wind door je haren is die kater zo verdwenen! Strijk na de strandwandeling neer bij een gezellige strandtent en kijk goed om je heen. Wedden dat jouw oog snel op die ene knapperd valt? In deze zomerse setting is het ook nog eens heel gemakkelijk om een gesprek aan!

Live muziek

Zondag is de dag van de livemuziek. In cafés, intieme clubs en op zonnige terrassen worden vaak artiesten uitgenodigd om je te betoveren met hun muziek. Akoestische gitaarmuziek, relaxte jazz of opzwepende flamenco; er is vaak voor ieder wat wils. Bijkomend voordeel is dat veel muziekliefhebbers het helemaal niet erg vinden om in hun eentje naar een optreden te gaan kijken. Hier maak jij handig gebruik van! Meng je in het publiek en ga op zoek naar die single die helemaal opgaat in de muziek. Wat is er nu aantrekkelijker dan iemand die van dezelfde muziek houdt als jij? En met een beetje geluk kan jij ook gelijk je dansmoves in de strijd gooien: succes verzekerd!

Zondag equals voetbal

Voor de voetbalminnende dames en heren onder ons is het zo klaar als een klontje: zondag staat in het teken van voetbal! En dat betekent echt niet alleen ’s avonds met het bord op schoot naar Studio Sport kijken. In veel cafés wordt op zondagmiddag steevast voetbal uitgezonden. En ook al draait het om de sport: er zijn natuurlijk genoeg momenten waarop je even van het scherm kan wegkijken.

Sport verbroedert en jij raakt ongetwijfeld binnen no time in gesprek met je buurman of buurvrouw. Heren opgelet: Er zijn heus genoeg vrouwen die bloedfanatiek zijn en heel goed weten wat buitenspel betekent! Interesseert voetbal jou niets, maar zie je die leuke single aan de andere kant van het café wel zitten? Veins dan wat enthousiasme. Een leugentje om bestwil is soms niet erg 😉