Sex3 minuten

De eerste nacht: Wat mannen denken

De eerste nacht: Wat mannen denken

Het zijn niet alleen de vrouwen die tijdens de eerste nacht aan duizend dingen tegelijk denken, ook de ratels in het hoofd van een man draait overuren. Dit is volkomen normaal tijdens een eerste nacht. Het is natuurlijk ook het moment waar jullie allebei zo naar uit hebben gekeken! Wat gaat er zoal in het hoofd van de man om? Wij hebben er een aantal gedachtes uitgepikt!

Is dit liefde of alleen seks?

Een man kan zich tijdens de eerste nacht afvragen of jullie door pure lichamelijke aantrekkingskracht met elkaar in bed zijn beland of dat er toch echt meer speelt dat alleen de lust. Dit is lastig te concluderen na een eerste nacht, maar het is zeker een vraag die door zijn hoofd schiet.

Vindt ze dit lekker?

Ook al komt een man nog zo stoer en zelfverzekerd over, hij zal zich altijd afvragen of hij wel goed bezig is. Dat de ene vrouw hem een beest in bed vond, hoeft niet te beteken dat de andere vrouw dat ook vindt. Misschien houdt zij wel van iets heel anders.. Hoe eerder zij laat merken wat ze lekker vindt, hoe eerder een man deze gedachte kan laten varen!

Wat vindt zij van mijn penis?

Oh, the man and his penis.. Is ‘ie niet te klein, te groot, te scheef, te dik, te dun? De jongeheer speelt een grote rol als het gaat over bedprestaties. Uiteindelijk gaat het echter niet om hoe de pielemuis d’r uit ziet, het gaat er om wat hij d’r mee kan. Haal die trukendoos maar tevoorschijn!

Zal ik iets zeggen of zal ik mijn mond houden?

Ook een lastige kwestie, aangezien dit ook met persoonlijke voorkeur en/of het moment zelf te maken heeft! Het kan dus zijn dat een man dat tijdens de eerste nacht niet helemaal goed aan kan voelen.. Dit zal hem nog weleens onzeker kunnen maken. Dus vrouwen, wil jij misschien wel een beetje dirty talk, geef hem een voorzetje. Zo weet hij in ieder geval dat hij zich mag laten gaan!

Ik hoop niet dat ik te snel klaarkom..

Voor mannen is te snel klaarkomen afgang nummer 1 tussen de lakens. Een orgasme is natuurlijk het hoogtepunt, maar seks gaat ook over de weg er naar toe. Deze weg moet niet opeens een oprit worden. Het is daarom van belang dat de man deze gedachte zo snel mogelijk loslaat, want er heel erg gespannen aan denken kan er juist voor zorgen dat het gebeurt.

Stink ik?

Misschien is jullie date volledig uit de hand gelopen en zijn jullie geëindigd in de kroeg. Hier hebben jullie tot de vroege uurtjes staan dansen, om uiteindelijk te besluiten om samen naar huis te gaan. Het zou dus goed kunnen dat de man bang is voor zijn lichaamsgeur. Volgende keer toch eerst even douchen!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven