Tips2 minuten

Bericht uitpluizen: Hij reageert.. 3 dagen later

Bericht uitpluizen: Hij reageert.. 3 dagen later

Een tijdje geleden heb jij Willem ontmoet op Lexa. Jullie eerste drie dates waren een enorm succes. Je hebt het idee dat jullie steeds closer worden en bent aan het genieten van alle spanningen die de scharrelperiode met zich meebrengt. Berichtjes worden over en weer gestuurd: lieve berichtjes, GIFjes, links, foto’s.. Jij wil hem laten weten dat je veel aan hem denkt. Maar dan.. reageert hij niet meer. Tuurlijk kan het soms zij zijn dat hij over een antwoord na moet denken, maar heeft hij daar echt dagen voor nodig? Misschien is hij gewoon druk.. Of is er meer aan de hand?

Geen nieuws.. Goed nieuws?

Als jij ’s avonds met je vrienden aan tafel zit, besluit je jouw zorgen te delen. Maar helaas, uit hun reacties wordt je niks wijzer.. De een zegt dat je het er bij moet laten zitten. Als het hem te veel moeite kost om jou te beantwoorden, is hij klaarblijkelijk niet geïnteresseerd. De ander reageert iets minder radicaal en zegt jou dat voor sommigen het nou eenmaal lastig vinden om via berichtjes te communiceren. Blijf kalm. Wij helpen je een handje in het ontcijferen van de stilte!

Als je graag wil dat jouw scharrel meer wordt dan alleen een scharrel, is het inderdaad belangrijk om te blijven communiceren en smartphones zorgen ervoor dat dit makkelijker is dan ooit. Maar iedereen gaat anders om met z’n kleine BFF. Zo zijn er mensen die hun telefoon aan hun hand getapet hebben, terwijl de ander juist gek wordt van het gepiep en ‘m liever thuislaat. Om de ernst van de stilte in te schatten is het is belangrijk om te weten tot welke categorie Willem behoort. Probeer daarom te denken aan de momenten dat je hem gezien hebt en stel jezelf een vraag: kon hij niet genoeg krijgen van z’n telefoon of heb je dat ding eigenlijk nooit in z’n handen gezien? Het antwoord zal je een heel end op weg helpen.

Blijf je maar twijfelen? Het kan geen kwaad om aan te geven dat je ermee zit. Met deze confrontatie maak jij een einde aan je eigen onzekerheid. Misschien was hij gewoon druk en totaal niet bewust van de stilte. Reageert hij echter niet op dit berichtje, dan weet je hoe laat het is. Maar hee, er zwemmen meer vissen in de zee!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven