Tips2 minuten

5 type barren voor een perfecte eerste date

5 type barren voor een perfecte eerste date

YES, het is je gelukt! Jij hebt een date gescoord met jouw stiekeme crush. Nu is het tijd om na te denken over punt 2: wat gaan jullie doen? Na lang twijfelen heb jij besloten dat jij je niet in allerlei bochten gaan wringen, maar jouw lover gewoon mee naar een bar gaat nemen. Maar o jee, dan is er nog zoveel keus! Wij hebben 5 type barren op een rijtje gezet, zodat jij kan kijken welke bar het beste bij jullie past. Veel plezier!

Hippe hotspot

Wil jij aan jouw date laten zien dat jij op de hoogte bent van de places to be in de stad? Neem hem of haar dan mee naar een een van de vele hotspots van het moment. Pronken met jouw knappe lover onder het genot van een heerlijke cocktail en een klein hapje. Een beetje zien en gezien worden op jullie eerste date kan nooit kwaad!

Danscafé

Misschien hebben jullie op jullie eerste date afgesproken in een restaurant, maar hebben jullie na het eten nog zin om op pad te gaan.. Gooi dan samen de voetjes van de vloer in een danscafé! Kun je direct zien of jouw crush serieuze dansskills in huis heeft.

Bruine kroeg

Geen rompslomp, raadselachtige borrelhapjes of ingewikkelde cocktails. Gewoon lekker aan de bar met een biertje, een kaasstengel en een bitterbal. In de bruine kroeg zijn ze dol op goede, oude Nederlandse hits. Hebben jullie zin in een avondje barhangen, terwijl André Hazes door de speakers klinkt? Dan is een bruine kroeg de juiste keuze.

Eetcafé

Een eetcafé is een perfecte keuze als jullie wel graag een hapje willen eten, maar niet heel erg uitgebreid. Het menu is simpel en de sfeer in een eetcafé is vaak laidback. Een chille plek om elkaar wat beter te leren kennen!

Karaokebar

Een eerste date die garant staat voor lachen, gieren, brullen! Stap uit je comfortzone, kies een lekker nummertje, grijp naar de microfoon op het podium en geef alles wat je hebt. Wie weet zing jij jezelf zo naar een tweede date met die knapperd!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven