Verliefd worden2 minuten

Verliefd op je beste vriend

Verliefd op je beste vriend

Je kent hem al heel lang en het is je allerbeste vriend, maar je kunt en wil het niet langer meer ontkennen. Je bent eigenlijk best wel verliefd op hem. Hoe kun je er nu vervolgens voor zorgen dat hij ook gaan inzien dat je echt verliefd bent en hoe ga je het vertellen?  Hierbij geven we je graag enkele tips.

Pak je privé momentje
Om hem jouw ‘geheim’ te vertellen, moet je wel even zorgen dat je met hem alleen bent. Het is namelijk niet echt handig om hem hiermee te confronteren als de hele vriendengroep erbij is. Heeft hij bijvoorbeeld verstand van computers? Dan wil jouw computer ineens heel toevallig niet meer opstarten. Is hij een muziekliefhebber? Dan heb je ‘toevallig’ net twee concertkaartjes geregeld voor het concert van zijn favoriete band.

Probeer hem te overtuigen
Tijdens deze eerste afspraak val je gelijk met deur in huis. Laat gelijk die andere kant van je zien en toon je van je verleidelijkste kant. Laat hem perplex staan door je verschijning. Hiervoor kan het nodig zijn om je look aan te passen. Het kan heel verrassend werken wanneer hij je opgemaakt en met een leuk nieuw setje kleding aan ziet. Als het je lukt om serieus zijn interesse wekken, dan ben je al halverwege met je ‘verovering’.  

Terughoudend
Het is heel goed mogelijk dat hij zich wat terughoudend opstelt en de klassieke uitspraak gebruikt:  “Ik wil niet het risico lopen om een vriendin te verliezen”. Wees er dus wel op voorbereid dat zijn gevoelens niet wederzijds zijn. Stel je daarom kordaat en sportief op, anders bereik je misschien het tegenovergestelde resultaat en ben je hem echt kwijt en dat wil je natuurlijk niet. Hoop dat je wat hebt aan onze tips. Maar onthoud wel, uiteindelijk ben je zelf je beste raadgever.
Succes.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven