Verliefd worden2 minuten

Ik ben verliefd op een casanova

Ik ben verliefd op een casanova

Typisch iets voor jou? Je bent helemaal hoteldebotel op die charmante, knappe en zelfverzekerde single man. Het lijkt bij voorbaat al een kansloze missie en al je vriendinnen proberen je ervan te overtuigen dat je niet meer dan één van de velen bent. Uitgerekend jij bent gevallen voor dé ultieme player, een casanova met in ieder stadje een anders schatje. Mocht je jezelf hierin herkennen, dan is er goed nieuws voor je! Hieronder vind je een aantal bruikbare tips om te proberen van die ‘foute’ man jouw ‘lover’ te maken.

Geef complimenten
Ondanks al het zelfvertrouwen dat hij uitstraalt, is de eeuwige vrijgezel helemaal niet zo zeker van zijn zaak. Dat is ook de reden dat hij vrouwelijke aandacht zo belangrijk vindt, zo versterkt hij zijn ego. Streel zijn ego eens op een andere manier, bewonder hem om zijn sportieve talent of zijn gevoel voor stijl.

Geduld is een schone zaak
Laat hem duidelijk merken dat jij niet zomaar te versieren bent. Wil hij het hart van een speciale vrouw zoals jij veroveren, dan moet hij toch echt geduld hebben. Stel duidelijke grenzen over wat je wel en vooral niet doet op een eerste date. Hij zal zo merken dat jij niet zomaar een ‘meisje’ bent en dat jij veel meer te bieden hebt.

Onafhankelijkheid
Stel je onafhankelijk en zelfstandig op. Eén van de kenmerken van een eeuwige vrijgezel is bindingsangst. Het is bijvoorbeeld geen goed idee om het direct over je kinderwens te hebben, dan zal hij zich in een hoek gedrukt voelen. Jij bent een vrouw die op haar vrijheid gesteld is en ondanks dat mag er best een leuke man in je leven komen. Je straalt uit dat je het eigenlijk als single prima naar je zin hebt.

Benadruk zijn persoonlijkheid
Laat tenslotte zien dat je zo door dat masker van zelfverzekerdheid en machogedrag heen kijkt en probeer uit te vinden wat hij echt belangrijk vindt. Laat hem bijvoorbeeld merken dat je zijn passie voor muziek veel interessanter vindt dan zijn talent om vrouwen te versieren. Zo merkt hij vanzelf dat je anders bent dan ‘anderen’.
Wist je trouwens dat uit het onderzoek van datingsite Lexa.nl is gebleken dat 60% van de mannen zich vanwege zenuwen extra stoer opstellen. Op deze manier geef je hem het gevoel dat hij bij jou wel echt zichzelf kan zijn.
Succes.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven