In de zomer komen de kleine pleziertjes niet alleen van het strand, de warmte of een goed gebronsde huid. De lange avonden aan de buitentafel zorgt tevens voor een hoop genot. De warme wind, het dunne t-shirtje en natuurlijk al die heerlijke zomerse gerechten kunnen jou dolgelukkig maken.

Heb jij een avondje met je nieuwe lover gepland staan en wil jij deze avond graag een beetje ‘opspicen’? De keuken biedt een enorm scala aan producten die libidoverhogend werken, zoals donkere chocolade, gember en saffraan. Vergezeld door een sexy cocktail en/of verleidelijke toetje maakt de avond wel héél erg spannend. Hierbij een aantal producten die jij moet verwerken in een sexy menu voor de warme zomeravonden!

Libidoverhogende producten

Chocolade: Het is wetenschappelijk bewezen dat alle endorfine in chocolade het libido bevordert. Wat houdt ons dan nog tegen?

Vanille: Dit product heeft misschien niet zo’n euforische werking als wijn of champagne, maar het heeft zeker een klein effect. Stimuli waar en wanneer je maar nodig hebt ;-)!

Knoflook: Ben voorzichtig, want dit product heeft twee kanten. Knoflook bevordert namelijk de productie van de zaadcellen, maar zorgt ook voor een slechte adem.. Dilemma’s, dilemma’s.

Kruidnagel: Deze specerij stimuleert de doorbloeding van het lichaam en zorgt voor prikkeling van de geslachtsorganen.

Saffraan: Misschien wel het sterkte product als het gaat om libidoverhoging. Saffraan verdubbelt namelijk je sex drive!

Al deze producten niet in huis? Kijk eens of jij nog een potje van andere ‘herbal medicine’ kan vinden. Sommige plantaardige producten zoals tijm, guarana, verbena of goji bessen kunnen jullie ook nog weleens naar de zevende hemel brengen..

Het (hete) zomermenu voor een sexy date

Het is misschien geen verrassing, maar voor het voorgerecht raden wij aan om te gaan voor misschien wel het bekendste afrodisciacum: oesters! Misschien een lekkere frisse cocktails of een lekker glas champagne erbij? Dat kan het libido zeker geen kwaad..

Kies als hoofdgerecht voor een lekkere pasta met gamba’s afgemaakt met daarbij een beetje gembersaus. Wil je het een nog heftiger effect? Voeg dan een beetje cayenne of tijm aan de saus toe om het helemaal af te maken.

Sluit af met een paar heerlijke aardbeien gedoopt in chocolade om jouw lover helemaal te laten smelten. Hebben jullie niet meer zo’n trek in aardbeien? Dan weten wij nog wel een ander (calorieverbrandend) dessert..

Aan tàààààfel!