Ik ben moe, ik heb buikpijn en ik wil de nieuwe aflevering van Suits kijken. Dit zijn allemaal argumenten voor hetzelfde probleem; je hebt geen even geen zin in seks. Dat is niet erg natuurlijk, kan gebeuren. Maar wat nou als ik je vertel dat een remedie voor dit kleinigheidje gewoon een blokje chocolade kan zijn? Dat klinkt toch als muziek in de oren? Geen zin? Trakteer jezelf op deze gezonde afrodisiaca die er voor zullen zorgen dat jouw libido niet ver te zoeken is!

1. Chocolade

Wat zeg je nou? Mag ik én chocolade eten én een avontuurtje tussen de lakens beleven? Het is waar. Chocolade geeft je die extra oppepper en verhoogt je libido. Je wordt er extreem gelukkig van, je krijgt een euforisch gevoel, het bevordert je ontspanning én het zorgt voor de extra pit die je op dat moment nodig hebt. Waarom we niet massaal met z’n allen chocolade aan het eten zijn vraag je? Het blijft een raadsel.

2. Honing

Ook die extra honing in jouw thee zorgt ervoor dat jouw libido een tikkeltje wordt gestimuleerd. Studies hebben aangetoond dat honing ervoor zorgt dat het testosterongehalte stijgt en dat oestrogeen op de juiste manier wordt ingezet. Honing is dus goed voor zowel mannen als vrouwen. Gooi die thee maar lekker vol!

3. Oesters

Dit schelpdier zal voor veel mensen geen onbekende afrodisiacum zijn. Maar oesters zijn voor velen bepaald geen lekkernijtje. Het ziet er niet zo smakelijk uit, maar het is wel romantisch! Je kunt ze met veel verschillende ingrediënten bereiden, waardoor het voor sommigen misschien wat smakelijker wordt. Voor de anderen: slurp maar een eind weg

4. Knoflook

Het feit dat je er behoorlijk van gaat stinken blijkt dus niet zo erg te zijn voor je geslachtsdrift. Knoflook zorgt er namelijk voor dat je bloed sneller gaat stromen. En dat blijkt dus (vooral voor mannen) heel erg handig te zijn! Om de geur tegen te gaan kunnen jullie het ook gewoon allebei eten. Je ruikt niks en kunt volop genieten!

5. Aardbei

De zoete smaak, de sappige eigenschap, de ronde vorm en de dieprode kleur zorgt ervoor dat de aardbei op zichzelf gewoon een heel sexy stukje fruit is. Het is de fantasie van velen: een romantisch kaarslichtje, een chocoladefontijn en een doosje verse aardbeien. Dubbel zo opwindend dus!

6. Banaan

De vorm van een banaan wordt natuurlijk vrij snel geassocieerd met het mannelijk geslachtsorgaan. Dat terzijde blijkt uit onderzoek dat de banaan ook nog een stofje bevat die er voor kan zorgen dat jouw libido per hapje zal stijgen. Ook blijkt een banaan goed te zijn voor de extra energie. Één plus één is?