Tips3 minuten

Met deze jobs kom je sneller aan een date!

Met deze jobs kom je sneller aan een date!

Top 5 van ‘hot jobs’ – hier is je kans op een leuke ontmoeting het grootst!
Leuke vakantiejobs of ware roepingen; in sommige beroepen zal je sneller of meer mensen tegen komen om een romantic moment mee te beleven dan bij andere!
 

Barman/ barvrouw
Te gekke baan en ook ideaal als vakantiebaan te doen of tijdelijk om leuke mensen te ontmoeten. Het beroep van barman of –vrouw geeft je de mogelijkheid om veel verschillende mensen te ontmoeten in een relaxte en vrolijke sfeer.
Voordeel: de losse sfeer maakt dat je gemakkelijk met iemand aan de praat raakt. Lachende mensen, mensen die zichtbaar lol hebben, een drankje (of wat) drinken en feesten is veel leuker dan te werken in een informele (kantoor)omgeving.
Nadeel: het kan soms misschien lastig zijn om onderscheid te maken tussen potentieel serieuze afspraakjes en ‘liefdes’ die met name geboren zijn in een glas wodka…

Steward(ess)
Wat is er mooier dan elkaar in de zevende hemel ontmoeten? Als steward of stewardess ontmoet je allerlei soorten en maten mensen van over de hele wereld. Een enorme vijver om in te vissen!
Voordeel : het uniform geeft je een streepje voor, want het is een fantasie van velen en kan je dus helpen je doel te bereiken. En there’s more… wat dacht je van die hotelkamer aan de andere kant van de wereld die voor jou geboekt is? Spannende nachten gegarandeerd mogelijk!
Nadeel: In dit geval kan de one night stand ook weer het nadeel zijn. Alleen maar one night stands is ook weer zoiets. Het is niet gezegd dat je de man of vrouw van je leven niet op deze manier zou kunnen vinden, maar de verhalen doen anders geloven. Ach, wie weet kun jij het tegendeel bewijzen?

Event manager
Bedrijfsfeestjes, huwelijken, vrijgezellenfeestjes: het beroep van evenementenorganisator hoort vanzelfsprekend thuis in de top 5.
Voordeel : je komt vaak in contact met interessante en soms welbedeelde mensen die je nog eens ergens kunnen brengen. Daarnaast biedt de lange tijd die aan het event vooraf gaat jou de kans om regelmatig bij en met klanten (en vrienden en vriendinnen daarvan!) te zijn, waarmee je de kans op interessante mensen ontmoeten vergroot.
Nadeel : Soms gaat het om familiedingen of mensen die gaan trouwen. Aan henzelf heb je dus vaak niet veel, maar goed.. Misschien hebben zij hele leuke broers, zussen, neven of nichten die helemaal jouw ding zijn!
 

Advoca(a)t(e)
De advocaat valt onder de beroepen met een hoog ‘sexyness level’. Daarnaast wordt hij/ zij gezien als een vertrouwenspersoon, goede luisteraar, ‘beschermer’ en verdediger. Met andere woorden: de perfecte man of vrouw!
Voordeel: door de vele gesprekken wordt aan het proces gewerkt, maar automatisch zal het contact ook persoonlijker worden.
Nadeel: het serieuze karakter van het beroep kan roet in het eten gooien. Als je met een professionele advocaat te maken hebt, zal hij/ zij vermoedelijk niet zwichten voor de verleiding. Anderzijds: kent de liefde niet haar eigen wetten?

Tennislera(a)r(es)
Toch ook behorend tot de fantasieën van velen en niet voor niets. Er straalt iets bijzonders uit van iemand die je iets leert. En andersom zijn er natuurlijk altijd talloze dames/ heren in de buurt waar je redelijk intensief contact mee hebt.
Voordeel: Veel sportief vrouwelijk of mannelijk schoon om je heen en je hebt sowieso een grote gemene deler waar je urenlang over kunt vertellen.
Nadeel: In de winter zal het jachtseizoen misschien niet zo vruchtbaar zijn als de mensen liever thuis binnen zitten.. Dus ‘sla je slag’ nu het kan!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven