Tips3 minuten

Bericht uitpluizen: “Heb je een goede vakantie gehad?”

Bericht uitpluizen: “Heb je een goede vakantie gehad?”

Maandenlang heb je ernaar uitgekeken: die heerlijke zonvakantie met je vriendinnen. Gewapend met een fles wijn hebben jullie een avondje vliegtickets gezocht en daarna moesten jullie natuurlijk op pad voor de perfecte bikini. Maar net voor jouw vakantie ontmoet je een single die jouw hart sneller laat kloppen. Shit, opeens komen zijn drukke schema en jouw geplande vakantie wel heel onhandig uit. Zou hij nog wel geïnteresseerd zijn als jij over een paar weken met een lekker kleurtje uit het vliegtuig stapt? Zonder afspraak in het verschiet, besluit jij af te wachten of hij na jouw vakantie een move maakt. Bingo! Een paar dagen nadat je terug bent gekomen is het raak: een sms van jouw crush. “Heb je een goede vakantie gehad?”. Maar wat bedoelt hij daar eigenlijk mee?

Initiatief

Dat hij aan jou denkt is natuurlijk ontzettend fijn. Wellicht heb je hem tijdens je vakantie een paar flirterige berichtjes gestuurd. Een jaloersmakend smsje over stranden en palmbomen, een foto van jou aan het zwembad of eentje van jou en je vriendinnen met cocktails in een beachbar. Je hoopte dat je daardoor top of mind zou blijven, maar hij moest vooral niet denken dat jij niet van je vakantie aan het genieten was, dus is het bij een paar berichtjes gebleven. Dat hij nu de eerste stap zet door te vragen hoe jouw vakantie was, tovert een grote grijns op je gezicht. Het feit dat jouw crush het initiatief neemt en interesse toont in jouw vakantie is een heel goed teken, toch?

Motief

Maar wat wil hij eigenlijk van jou? Heeft hij in jouw afwezigheid ook uit zitten kijken naar jullie eerste date? Of zijn de romantische intenties bij hem verdwenen en vindt hij het gewoon leuk om te horen hoe je vakantie was? Daarnaast hoop jij dat hij niet in de tussentijd verliefd is geworden op een ander. Eén ding is zeker: hij is je niet vergeten. Niet alleen zoekt hij contact, hij stelt ook nog eens een geïnteresseerde vraag. Ook als jullie elkaar tijdens jouw vakantie helemaal niet hebben gesproken, is zijn smsje een goed teken.

Toch is een date met jouw crush de enige manier om zo snel mogelijk achter zijn gevoelens te komen. Laat er niet nog weken overheen gaan en vraag hem wanneer hij zin heeft in een avondje uit. Jullie wederzijdse interesse heeft de vakantie ruimschoots overleefd, maar nu is het tijd om erachter te komen of de vonken nog steeds over tafel vliegen als jullie elkaar zien!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven