Maak je profiel aan3 minuten

5 redenen om niet te liegen op jouw profiel

5 redenen om niet te liegen op jouw profiel

Nadat jij alle algemene informatie ingevuld hebt, vraagt Lexa jou op de volgende pagina om nog wat meer informatie op te geven. Het is een goed idee om ook deze vragen te beantwoorden, want met een geoptimaliseerd profiel laat jij zien dat jij volledig openstaat voor anderen en niet kan wachten op een gezellige date! Bij het beantwoorden van deze vragen is de verleiding zo groot om wat leugentjes te vertellen en een ideale versie van jezelf te geven. Goed idee? Nee! Hierbij 5 redenen om niet te liegen op jouw profiel en gewoon uit te komen voor je ware zelf!

Een leugentje om eigen bestwil? Doe maar niet!

In eerste instantie zou je het liefst willen zeggen dat je niets te verbergen hebt, maar het zit nou eenmaal in de mens om dingen mooier voor te doen dan dat ze zijn. Het voelt ook zo veilig achter je computerscherm, de ander zal van niets weten… Tenzij jullie leuke geklets uitloopt op een date. Is jullie datenight aangebroken, dan zit jij met de gebakken peren.

Wat jij niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet..

Als jij erachter komt dat jouw crush van de datingsite een aantal leugentjes heeft verteld, kan het niet anders dat jij je toch een beetje belazerd voelt. Dit is natuurlijk geen goede start en de vraag is maar of jij het nog wil doorzetten.. Jij zou dit gevoel toch ook niet bij een ander willen oproepen? Vertrouwen is belangrijk!

Jouw date komt niet voor verrassingen te staan

Heb jij op Lexa gezegd dat je 1 meter 80 bent, maar je blijkt 1 meter 65 te zijn, dan staat jouw crush toch mooi te kijken op jullie eerste date. Dit is natuurlijk geen beste eerste indruk! Als jij eerlijk bent op jouw profiel, weet jouw date ook wat hem of haar te wachten staat. Geen verrassingen zorgen ervoor dat jouw date een succes wordt!

Jij hoeft niet in je leugens verstrikt te raken

Misschien heb jij een leugentje om eigen bestwil op jouw profiel geplaatst en laat jij nou net de pech hebben dat jouw crush op dit onderwerp blijft voortborduren.. Voor je het weet raak jij volledig verstrengeld in een verhaal dat eigenlijk helemaal niet waar is. Als jij al de waarheid verteld op jouw profiel, hoef jij je met deze kwestie helemaal niet bezig te houden!

Love your imperfections!

Wij zijn nog weleens geneigd om onze imperfecties verborgen te houden en alleen onze goede kanten aan de ander te laten zien. Maar.. Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk! Als het om daten gaat, zijn het juist die imperfecties die het verschil maken. Laat zien wie je bent en love your imperfections!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven