Tips voor online daten3 minuten

Waarom zou je online dating uitproberen?

Waarom zou je online dating uitproberen?

7 redenen om online dating te uit te proberen
Je bent single en dat wil je niet blijven. Je hebt echt van alles geprobeerd om de liefde op te sporen. Eigenlijk wel alles, behalve online datingsites.. Wij geven je graag 7 goede redenen om de gok te wagen!

.. je bent iemand die elke kans aangrijpt!
Vrienden van vrienden, een broer of zus van je beste vriend(in), neef/nicht van je collega, bruiloften, georganiseerde dates… Álles heb je al geprobeerd.. Dacht je! En gewoon omdat je pas dan kunt zeggen dat je daadwerkelijk alles hebt geprobeerd, zou je ook in dit hoekje kunnen kijken of hij of zij híer misschien rond huppelt!
 

.. je hebt geen tijd voor ‘echte’ dates
Belangrijke job, lange dagen en korte avonden. Kortom: tijdgebrek om je huidige sociale leven bij te houden, laat staan om op zoek te gaan naar nieuwe mensen. Misschien wel het grootste voordeel van een datingsite is de tijdswinst die je maakt door een snelle selectie te maken en veel mensen tegelijkertijd kunt spreken en leren kennen. Je offert je vrije tijd dan gelukkig op aan mensen die echt interessant en de moeite waard zijn!

.. je weet heel goed wat je wilt in de liefde
Hoe hij/ zij eruit ziet, waar hij/zij van houdt, wat hij/ zij belangrijk vindt en wat voor baan hij/zij moet hebben: je weet het allemaal precies. Maar waar is hij of zij dan? Op internet kun je hem/ haar in recordtempo vinden door de talloze selectiecriteria. Én je komt met mensen in aanraking die je in het echte leven waarschijnlijk niet was tegen gekomen.

.. je bent iemand van deze tijd
Boodschappen, kado’s shoppen, kleding uitzoeken. Informatie verzamelen, je vakantievoorpret beleven: alles doe je inmiddels online. Dat is allemaal heel normaal en iedereen doet het. Als jij dus nog niets of niet zoveel weet van online daten, dan is het nu tijd om online te gaan en kijken hoe het werkt!

.. je kunt altijd meer vrienden of relaties gebruiken
Inschrijven is gratis, dus kijken kost niets en je verliest niets. In het beste geval vind je de man of vrouw waar je naar op zoek was, in het slechtste geval vind je hem/ haar niet. Maar daar tussenin zijn er ook nog allerlei andere soorten mensen en relaties die je tegen kunt komen. Het is daarom altijd de moeite waard om een poging te wagen. Er zijn talloze mensen die goede vriendschappen hebben overgehouden aan de date-pogingen!

.. je bent nogal verlegen
Je doet je best om het te veranderen, maar het zit ook wel een beetje in je karakter gebakken, die verlegenheid. Met als resultaat dat een eerste stap zetten niet écht je sterkste punt is. En zelfs als je dat wel hebt durven doen, dan gaat het tijdens de date alsnog vaak mis. Iemand op een datingsite aanspreken is minder eng en daarnaast kun je het eerste gesprek zo alvast online doen, waardoor de ontmoeting in real life een stuk makkelijker zal gaan!

.. goed voorbeeld doet volgen!
Vrienden, buren, collega’s: je kent inmiddels meerdere verhalen van mensen die elkaar via een online datingsite hebben gevonden. Net als talloze andere geluksvogels hebben zij elkaar in een paar klikken gevonden. Dus waarom zou het voor jou niet kunnen werken?

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven