Tips voor online daten3 minuten

Succes verzekerd?

Succes verzekerd?

35.000 dates per week bij Lexa.nl. Oftewel 5000 personen per dag die een leuke date hebben. Wie op zoek is naar de liefde van zijn of haar leven, blijkt het online daten daarvoor als gereedschap te gebruiken. Blijkbaar komt het niet bij iedereen altijd vanzelf aangewaaid of –gewandeld. Als een leuk persoon is gevonden om goede gesprekken mee te voeren, lol mee te maken of mee op vakantie te gaan, dan kunnen dat ook eureka-momentjes zijn. Zonder dat er (direct) een trouwring aan te pas hoeft te komen. Mooie, echte verhalen van persoonlijke successen!
Wat het persoonlijke succes ook mag zijn, de succesverhalen zijn hoe dan ook één groot feest om te lezen! Lexa.nl krijgt de meest uiteenlopende en vermakelijke verhalen toegestuurd. “Bij onze digitale ontmoeting gaf ze gelijk aan dat het haar vooral om vriendschap ging, omdat ze al met iemand anders contact had om mee te gaan daten. Toen die ander haar liet zitten kwam het moment om elkaar te ontmoeten sneller dan gedacht. We werden vrienden, maar hier is vervolgens iets nog veel mooiers uit gegroeid: we hebben nu een mooie relatie en zijn stapelgek op elkaar!” Een verrassend voorbeeld van hoe het kan lopen. Al is met ‘alleen’ een bijzondere vriendschap natuurlijk ook niets mis.
Grappige toevalligheden kun je ook online meemaken: ‘Wij hadden beiden pas een week ons profiel op Lexa.nl staan toen we elkaar daar tegen kwamen. We bleken twee straten achter elkaar te wonen en pasten ook nog eens perfect bij elkaar. Nu zijn we elke dag bij elkaar en wij en onze kinderen zijn dolgelukkig samen. Iedereen heeft zo een kans om zijn ware liefde te vinden!”, aldus twee heel blije ‘buurtjes’.
Wat de reden ook is, je ziet dat het in veel gevallen echt de moeite waard is om via Lexa.nl op zoek te gaan. Op zoek naar een of meerdere leuke dates om gezellige dingen mee te doen, op zoek naar nieuwe vrienden of reisgenoten of misschien wel de man of vrouw van je dromen.
In bijna elk bericht wordt Lexa.nl bedankt voor de geleverde service, maar in werkelijkheid doet iedereen het helemaal zelf. Door iets leuks te schrijven in je profiel en je voor te stellen met leuke foto’s, lukt het om elkaar te vinden. Ook door het delen van de mooie verhalen zien steeds meer en meer mensen dat het de moeite waard is om een poging te wagen. Ben je dus één van die geluksvogels die via Lexa.nl een leuke date, een goede vriend(in) of een partner for life heeft gevonden, laat het dan gerust weten!
Voor nog meer leuke verhalen lezen kun je natuurlijk altijd even kijken op www.lexa.nl!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven