Tips voor online daten2 minuten

Lexa.nl verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland

Lexa.nl verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland

Datingsite Lexa.nl is verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland. Dit is de uitkomst van het jaarlijkse European Brands onderzoek dat Reader’s Digest uitvoert. De verkiezing van Most Trusted Brand in de datingbranche is onder 2.000 Nederlanders gehouden.
Het European Trusted Brands merkenonderzoek is toonaangevend in Europa. Lezers van het blad Reader’s Digest werd gevraagd spontaan de meest betrouwbare merken te noemen in 38 verschillende categorieën onder in totaal 33.005 respondenten in Europa. Vervolgens beoordeelden ze deze merken op kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding, imago en klantgerichtheid. Onder de Nederlandse lezers kwam Lexa.nl uit de bus als meest betrouwbare merk in de categorie datingsites.

Betrouwbaarheid en het aantal actieve singles
Onlangs heeft Lexa.nl laten onderzoeken wat singles nu echt belangrijk vinden bij hun overweging om te kiezen voor een bepaalde datingsite. Maar liefst 60 procent van de singles geeft aan de betrouwbaarheid van de site het belangrijkste te vinden. Tevens geeft 40 procent van de singles aan de behoefte te hebben om tijdens het daten het actueel aantal singles, die ook online zijn, te kunnen zien. Ook spelen het slagingspercentage en de kosten van een membership mee bij hun keuze.  

Tot slot blijkt uit dit onderzoek dat nog geen 4 procent van de singles belang hecht aan het feit dat sites het aantal singles laten zien die zich ooit hebben ingeschreven. Het organiseren van singles activiteiten is voor nog geen 6 procent een reden om zich in te schrijven bij een datingsite. Dit onderzoek is in opdracht van Lexa.nl door Maurice de Hond uitgevoerd onder 500 singles tussen de 25 en de 40 jaar.

Serieus
“We zijn wederom heel trots op deze uitverkiezing tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Bij Lexa.nl nemen wij de mening van single Nederland heel serieus en daarom zijn de uitkomsten van het onderzoek van Maurice de Hond dan ook een belangrijke graadmeter. Zo laten wij op onze site duidelijk zien hoeveel singles er online zijn. En weten we uit onderzoek dat er elke 45 minuten een relatie start dankzij Lexa.nl”, aldus Stefan van den Berg, managing director van Lexa.nl.  

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven